Regija
I SREDNJOŠKOLCI POKAZALI ŠTO UMIJU

Frizersko-modna revija
Objavljeno 25. veljače, 2018.

SLATINA

Uz održavanje stručnih predavanja i različitih radionica, robotiku i mjerenje razine šećera u krvi, kuhanje i podjelu lovačkog i ribljeg paprikaša te reviju nakita i plesne nastupe, u nizu popratnih događaja na 23. sajmu Viroexpo održana je i frizersko-modna revija srednjoškolaca iz Virovitice i Slatine.

Slatinsku Industrijsko-obrtničku školu na glavnoj sajamskoj pozornici predstavilo je više od 40 učenika u programu za zanimanja krojač i frizer. Predstavljene su svečane večernje frizure, kako su ih zamislile buduće slatinske frizerke, a modna revija obuhvatila je kolekciju proljetnih marama i torbica, kolekciju nazvanu Jednobojna odjevna kombinacija za mlade i kolekciju kožnog nakita, a posebnu pozornost izazvala je revija odjevnih predmeta nadahnutih ručnim vezom.

Za nastup u Virovitici učenike Industrijsko-obrtničke škole Slatina pripremile su mentorice Paula Kukuljević, Kornelija Zubčević, Spomenka Prša, Danica Tot i Natalija Vidak. U nastupima budućih krojača i frizera uživali su brojni posjetitelji sajma. P. Žarković

Najčitanije iz rubrike