Osijek
DOKTORSKI STUDIJ KOMUNIKOLOGIJE

Natječaj za upis pete generacije
Objavljeno 13. veljače, 2018.

Doktorska škola Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, raspisala je natječaj za upis pete generacije doktoranada na sveučilišni poslijediplomski interdisciplinarni doktorski studij Komunikologija. Riječ je o jedinom doktorskom studiju komunikologije u Hrvatskoj, nakon čega studenti stječu akademski stupanj doktora znanosti te kompetencije za samostalno istraživačko djelovanje u matičnom znanstvenom području, polju i grani.

Poslijediplomski doktorski studij Komunikologija traje tri godine (šest semestara), a namijenjen je svima koji žele steći najviša teorijska i visokostručna znanja u području javnog komuniciranja, angažiranima u akademskim i javnim institucijama, gospodarstvu, medijima, politici, kulturi i brojnim drugim oblicima društvenog i javnog djelovanja. Nastava na doktorskom studiju izvodi se u Zagrebu, na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

“Budući da se javno komuniciranje izrazito razvija i diversificira, poglavito pod utjecajem informacijskih i komunikacijskih tehnologija, raste i želja za obrazovanjem i usavršavanjem, podjednako u području komunikološke struke i akademskog obrazovanja i istraživanja. Očekujemo kako će se i ove godine na natječaj prijaviti velik broj zainteresiranih, od kojih će se na studij upisati oni najbolji, što će – uz visoke standarde izvedbe studija – dodatno pridonijeti njegovoj kvaliteti”, kaže prof. dr. sc. Pero Maldini, voditelj studija.

Dodatne informacije zainteresirani kandidati mogu saznati na www.unios.hr/doktorska-skola ili e-mail adresi: jmagdika@nios.hr te na telefon: 031/224-143. I.R.G.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DVA VELIKA GRADILIŠTA

Gundulićevu i promenadu okupirala mehanizacija

2

NA SASTANKU KOORDINACIJE U ŽUPANIJI OTKRIVENI KORACI U BORBI PROTIV KOMARACA

Aviotretiranje komaraca počinje u srijedu, a istovremeno kreće i tretiranje s tla

3

RESTITUCIJA OTETE IMOVINE

HKD Napredak ne želi odustati od svojih nekretnina

oglas