Dome slatki dome
BOXER AKU UDARNA BUŠILICA

Kompaktna i vrlo snažna
Objavljeno 7. prosinca, 2017.

Ako zavirimo u alat većine kućnih majstora, među brojnim alatima sigurno ćemo ugledati i akumulatorsku bušilicu. Aku bušilice postale su neizostavan dio svakog domaćinstva i “haus majstora”, ali i profesionalnih radionica. Unatrag nekoliko godina s razvojem snažnijih i kapacitetnijih baterija, aku alati postali su dostojna zamjena za alat koji bi inače zahtijevao napajanje iz strujne utičnice. Ovo svakako mogu potvrditi i brojne tvrtke i profesionalni korisnici koji su već odavno odbacili klasične alate i u većoj mjeri zamijenili ih onim s akumulatorima. Zašto je tomu tako, dovoljno je malo razmisliti i odgovor stiže sam od sebe. Kod aku alata, u ovom slučaju bušilice, prednost je u maloj dimenziji i okretnosti te ponajviše mobilnosti, odnosno dostupnosti uvijek i svagdje, posebice tamo gdje nemamo strujnu utičnicu. Ove prednosti i briga manje oko kabela razlog su za posjedovanje aku bušilice.

Visoka kvaliteta

Zahvaljujući facebook-trgovini SuperGoldy u ponudi se tako našla profesionalna aku bušilica Boxer. Ova aku bušilica posebna je po više stavaka. Prva i po nama osnovna stavka je najmodernija tehnologija izrade zahvaljujući kojoj je ova aku bušilica izuzetno kompaktna, ali istovremeno i snažna. Baterija je izrađena u Li-ion tehnologiji s kapacitetom 2,2 Ah, dok se punjenje odvija u samo 45 min do 100 % kapaciteta. Druga je stavka snaga i prijenos ove aku bušilice koji se odvija u dvije brzine. U prvoj broj okretaja ide od 0 do 1500, dok u drugoj brzini ona je od 0 do 450 okretaja. Zahvaljujući niskom broju okretaja ova aku bušilica može postići izuzetan okretni moment od 110 Nm. Dakle, nema toga vijka pred kojim će ova aku bušilica ustuknuti, a motorna kočnica za precizan rad kod serijskog uvrtanja vijaka samo će pomoći u tom poslu. Treća je stavka nekoliko načina rada ove aku bušilice. Naime, na raspolaganju vam je način rada za uvrtanje vijaka s podešavanjem momenta u 18 točaka, potom način rada kao bušilica za borere do 10 mm uz Auto-Lock steznu glavu te naposljetku i način rada kao udarna bušilica. Upravo ova potonja stavka izdiže ovu aku bušilicu od brojnih na tržištu.

Povoljna cijena

I dok drugi akumulatorski alati dostižu cijene od nekoliko stotina, pa i tisuća kuna, Boxer 24V Li-ion udarna aku bušilica nudi na facebook-trgovini SuperGoldy po cijeni od samo 379 kuna! Da, dobro ste pročitali, nismo izostavili ni jednu brojku. Cijena je definitivno stavka koja će nakon svih ranije navedenih izmamiti još veći osmijeh na lice. Ako se pitate u čemu je kvaka povoljne cijene, odgovor je jednostavan – zahvaljujući direktnoj prodaji preko Facebooka nema troškova skladištenja, prodajnog slana i prodaje od strane djelatnika, pa je cijeli proces brži i na kraju za kupca povoljniji. Uz to, tu je i garancija od godine dana. Od ostalih posebnosti u paketu stižu čak dvije baterije, brzi punjač te praktični kovčeg. Također, zgodan dodatak je i ugrađeno LED svjetlo za osvjetljenje radnog područja na tamnim mjestima, praktična kopča za vješanje na remenu ili na ljestvama, te ergonomski oblikovana ručka s vitkim opsegom i mekanim rukohvatom koja omogućava rad uz najmanje zamaranje.

Na raspolaganju vam je način rada za uvrtanje vijaka s podešavanjem momenta u 18 točaka, potom način rada kao bušilica za borere do 10 mm uz Auto-Lock steznu glavu te naposljetku i način rada kao udarna bušilica.M.Režić

Možda ste propustili...

DIZAJN: KOMFOR UZ MALE ZAHVATE

Pripremite se za ugodno opuštanje

DA ORHIDEJE DUGO I LIJEPO CVATU

I biljke vole piti zeleni čaj

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike