Osijek
SURADNJA S NJEMAČKIM SAJMOVIMA

Otvoreni su za hrvatske izlagače, ali i posjetitelje
Objavljeno 6. prosinca, 2017.

Bez obzira na to što je, između ostalog, Njemačka zemlja u kojoj se godišnje održavaju brojni sajmovi, neki od njih i najveći u Europi, bilo po broju izlagača, bilo po broju posjetitelja, oni su i dalje željni internacionalizacije. U tom smislu i Hrvatska im je zanimljiva - i kao tržište s kojeg će na te sajmove doći izlagači, jednako tako i posjetitelji.

Zagrebačka tvrtka Fair Services ekskluzivni je zastupnik Sajma Berlin, Sajma Hamburg i Sajma Stuttgart te još tri njemačke sajamske kuće za Hrvatsku, a jučer su u Osijeku održali prezentaciju na kojoj su predstavili svoje usluge. Tih šest sajamskih kuća organizatori su više od 50 sajamskih manifestacije godišnje.

Kroz dugogodišnje iskustvo u suradnji s vodećim njemačkim sajamskim društvima, izlagačima i posjetiteljima Fair Services na raspolaganju su kao lokalni kontakt i kompetentna podrška za sva pitanja i informacije o ovim sajamskim priredbama.

Predstavljene su mogućnosti individualnog ili skupnog nastupa na sajmovima, ali i pogodnosti narudžbe posjetiteljskih ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Riječ je o popustima koji mogu biti 50, ali i 80 posto (!) od redovite cijene. Hrvatskim izlagačima i posjetiteljima iz ovog sajamskog portfelja do sada su najzanimljiviji bili Sajam turizma u Berlinu, ali i tzv. berlinski Baazar - prodajni sajam etno, tradicijskih i umjetničkih proizvoda. D.Ku.

Možda ste propustili...

JOŠ JEDAN USPJEŠAN SAJAM ANTIKVITETA

Zbog starina u Osijek se poteže i iz Subotice

16. LJETO U DOMU TEHNIKE

Radionice potiču natjecateljski duh

OKUSI VOJVODINU U VINSKOJ MUŠICI

Kušanje vina "45. paralele" iz Sremskih Karlovaca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GDJE JE NESTALA LJUDSKA SUOSJEĆAJNOST

Nekima smetaju
sirene vatrogasaca?!

2

GRAD I ŽUPANIJA UZ OSJEČANE I VATRENE

Praćenje utakmice i na Trgu Ante Starčevića

3

TRŽNICA ODLUČILA, GRAD PRIHVATIO

Klupa 1 kunu za
sve u dresovima

oglas