Regija
BELIŠĆE

Zamjena 39 stupova javne rasvjete
Objavljeno 21. studenog, 2017.

U Ulici kralja Tomislava u tijeku je postavljanje novih stupova javne rasvjete u sklopu projekta “Povećanje energetske učinkovitosti i modernizacija javne rasvjete u gradu Belišću”, a unutar Programa održivog razvoja lokalne zajednice i Programa podrške regionalnom razvoju koji provodi Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Planirana vrijednost projekta iznosi 466.195 kuna. Od toga Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sudjeluje s novčanim iznosom od 300.000 kuna, dok ostatak sredstava osigurava Grad Belišće. Provedbom projekta zamijenit će se 39 postojećih stupova javne rasvjete novima u Ulici kralja Tomislava, a zračni električni vodovi bit će zamijenjeni podzemnima.

Radove izvodi tvrtka Elektro-vrata Osijek, s podizvoditeljem za građevinski dio radova tvrtkom Karašica-Vučica Donji Miholjac. Rok za završetak radova je sredina prosinca.

- Kako se uklanja postojeća javna rasvjeta, a do postavljanja nove proteći će određeno vrijeme potrebno da se izrade temelji i postave novi stupovi, Ulica kralja Tomislava bit će neosvijetljena. Stoga, pozivaju se građani na oprez prilikom kretanja nogostupima i biciklističkim stazama zbog vlastite sigurnosti - pozvali su iz Grada.L.A.

Možda ste propustili...

AEROKLUB FENIX NA MOSON MODEL SHOWU

Igoru Ujakoviću zlato i posebna priznanja

NA GRADSKIM BAZENIMA u ĐAKOVU

Počele pripreme za kupališnu sezonu

Najčitanije iz rubrike