TvObzor
LUDI ZA AUTIMA

Momci koji starim vozilima vraćaju izgubljeni sjaj
Objavljeno 3. studenog, 2017.

Doma TV na male ekrane donosi drugu sezonu reality serije “Ludi za autima”, o ekipi iz Count's Kustoms koja pod vodstvom legende iz Las Vegasa Dannyja “Grofa” Kokera vraća sjaj starim vozilima. U novoj sezoni nevjerojatne priče i preobrazbe se nastavljaju, a jedan od izazova s kojim će se ekipa suočiti je restauracija Mercedesa koji je pripadao Bobu Marleyu.

Danny “Grof” Koker legenda je Las Vegasa koju nitko ne može spriječiti u namjeri da kupi staro vozilo i od njega napravi dragulj. Bilo da je riječ o klasičnim automobilima, motociklima bilo o triciklima, ekipa je vješta u restauraciji i uređivanju automobila kako bi što više zaradila njihovom prodajom. Danny je zaljubljenik u automobile i motocikle, od starih Thunderbirda i klasičnih Corvettea do nabrijanih Harleya i tricikala. Da bi posao opstao, Dannyjev zadatak je da uz pomoć svoje ekipe iz Count's Kustoms napravi šokantne preobrazbe i vrati sjaj starim vozilima.

U prvoj sezoni dečki iz Count's Kustoms susreli su se s projektom života. U drugoj sezoni Ziggy Marley sastaje se s Dannyjem u njegovu baru Vamp'd da bi naručio restauraciju vintage Mercedesa koji je pripadao njegovu ocu Bobu Marleyu. Nakon što Mike na poslu upadne u nevolju, dečki odluče da će Dannyju napraviti lijes-kauč. Danny ne može prestati kupovati aute. Nedugo nakon što je kupio Gordonov Mustang iz 1973., Danny nalazi golemi FMC Motorhome i upada u žestoko nadmetanje s Rickom Harrisonom za to nevjerojatno rijetko vozilo. A.Andrejek

Foto: DOMA TV
Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike