Regija
NAKON IMENOVANJA RAVNATELJSTVA POLICIJE

Novi načelnici policijskih postaja počeli raditi
Objavljeno 18. listopada, 2017.

VINKOVCI - U prostorijama PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular i njegov zamjenik Goran Lovrić predstavili su nove načelnike policijskih postaja, koji su, nakon provedenih testiranja i razgovora, ostvarili najbolje rezultate te su na prijedlog načelnika policijske uprave glavnom ravnatelju policije stupili na dužnost. Pojedini od imenovanih poznati su javnosti jer su već obavljali rukovodeća radna mjesta, a neki su već prije bili načelnici policijskih postaja.

Provedenim natječajem za radna mjesta načelnika policijskih postaja bila su obuhvaćena radna mjesta načelnika osam policijskih postaja jer je radno mjesto načelnika PP Županja popunjeno natječajem koji je proveden tijekom 2015. godine, a njime rukovodi Antun Bekavac.

Prvi put u PU vukovarsko-srijemskoj na mjesto načelnika policijske postaje dolazi žena. Katica Frančešević pravnica je po struci, a imenovana je načelnicom PP Vrbanja. Tijekom karijere u MUP-u obavljala je sve policijske poslove u postaji, od policijske službenice do pomoćnice načelnika. Na mjesto načelnika PP Vukovar dolazi Miro Bradić, koji je od 2012. godine do listopada 2015. godine bio načelnik PP Vukovar. Načelnikom Postaje granične policije Bajakovo imenovan je dosadašnji načelnik te postaje Luka Domaćinović.

Načelnik PP Vinkovci s ispostavom Markušica je Marijan Sičanica. Sičanica je diplomirani kriminalist, u sustavu MUP-a od 1990. godine. Treba istaknuti da je i načelnikom PP Vinkovci bio od 2004. do 2012. Ivan Groznica je od 2004. godine načelnik PP Ilok. Između ostalog najdugovječniji je načelnik te policijske postaje te je izabran i imenovan da nastavi rukovoditi Policijskom postajom Ilok i u sljedećem razdoblju.

Načelnikom PP Tovarnik imenovan je Pero Ružolčić. Ružolčić je 1993. godine iz obrambenih snaga RH prešao u MUP. Od 2001. godine djelatnik je u PP Tovarnik.

Dubravko Stojačić imenovan je načelnikom Policijske postaje Otok. Na radno mjesto načelnika dolazi s radnog mjesta pomoćnika načelnika postaje u Vinkovcima. U policijskom sustavu je od 1992. godine te je kao i svi predstavljeni načelnici prošao sve policijske poslove.

Načelnikom PP prometne policije Vinkovci imenovan je Josip Veselčić. U postaji prometne policije Veselčić je već radio od 1998. do 2013. godine te je tada prošao sve policijske poslove koje obuhvaća promet. Predstavljeni načelnici dužnost će obnašati sljedećih pet godina.M.Kokaj

Prvi put u PU vukovarsko-srijemskoj na čelno mjesto dolazi žena. Katica Frančešević imenovana je načelnicom PP Vrbanja

Možda ste propustili...

SUFINANCIRALO MINISTARSTVO SPORTA

Otvoren je višenamjenski teren NK-a Suhopolje

OSNOVNA ŠKOLA DOBRIŠA CESARIĆ POŽEGA

Čestitka učenika za Dan planeta Zemlje

U BELOMANASTIRSKOJ OŠ DR. FRANJE TUĐMANA ODRŽAN PROLJETNI SAJAM

Novac prikupljan u humanitarne svrhe

Najčitanije iz rubrike