Regija
DOBILI GRADSKU BLAGAJNU

Plaćanje svih računa na jednom mjestu
Objavljeno 22. rujna, 2017.

NAŠICE

U Vinogradskoj ulici, u prostorijama Našičkog parka kod gradske tržnice, otvorena je zajednička blagajna na kojoj Našičani na jednom mjestu i bez naknade mogu platiti sve gradske račune.

- Osmišljena je kako bi građani mogli plaćati sve račune iz gradske uprave, Našičkog vodovoda, Našičkog parka te gradskih institucija u objedinjenoj blagajni bez naknade. Nadam se da ćemo ovim potezom uspjeti pomoći našim građanima u jednostavnijem, bržem i efikasnijem plaćanju onih obaveza koje imaju – istaknuo je gradonačelnik Josip Miletić.

Našičani na šalterima ovog naplatnog mjesta mogu platiti gradske račune - komunalnu naknadu, komunalni doprinos, naknadu za uporabu javne površine, otplatu gradskih stanova, najam gradskih stanova, zakup i iznajmljivanje poslovnih objekata, kazne te uplate za vrtić Zvončić. Plaćaju se i računi za vodu, smeće, grobno mjesto, a moguće je obaviti uplatu vreća i kante za smeće, grobne naknade te suglasnost za vodni priključak kao i suglasnost za radove na groblju. Otvaranje gradske blagajne pokazalo se pravim potezom, no to nije jedino. Urodili su pregovori sa Slatinskom bankom koja je omogućila građanima, da uz naknadu od dvije kune mogu platiti račun za odvoz kućnog otpada. Građani račune na gradskoj blagajni mogu plaćati svaki radni rad, od ponedjeljka do petka od 7 do 14 sati.S.Fridl

Možda ste propustili...

NAŠIČKO GRADSKO VIJEĆE JEDNOGLASNO

Poznati su dobitnici gradskih priznanja

U BELOMANASTIRSKOJ OŠ DR. FRANJE TUĐMANA ODRŽAN PROLJETNI SAJAM

Novac prikupljan u humanitarne svrhe

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

Najčitanije iz rubrike