TvObzor
NASTUP BETH HART U KLUBU “BOOGALOO”

U Zagreb dolazi jedna od najboljih blues/rock pjevaČica
Objavljeno 22. rujna, 2017.

Jedna od najboljih blues/rock pjevačica današnjice, Beth Hart, održat će koncert u zagrebačkom Boogaloo clubu 10. studenoga, a prije nje nastup će održati Tina Kresnik s pratećim bendom.

Beth Hart je rođena u Los Angelesu, a glazba je postala dio njezina života prije nego što je, kako sama kaže, postala svjesna same sebe. Iako je prve albume izdala početkom devedesetih, pozornost javnosti privukla je 1999. godine singlom "LA Song (Out of This Town)", nakon čega je njezina karijera krenula uzlaznim putem. Objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma, nominirana je za Grammy, dobitnica je i brojnih drugih nagrada, a o poštovanju koje njezine kolege imaju prema njoj dovoljno govore brojne suradnje koje je ostvarila s nekim od najvećih glazbenika našeg vremena (Jeff Beck, Buddy Guy, Slash, Warren Haynes).

Beth Hart će ove jeseni posjetiti Zagreb u okviru svoje aktualne turneje kojom promovira svoje najnovije izdanje “Fire On The Floor”, ali će publika imati prilike čuti i njezine najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata. U isto vrijeme emotivna i jaka, nježna i „opaka“, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama s klavirom ili uz pratnju gitare pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda „prži“ rock'n'roll, ona daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emitira na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre glazbe diljem svijeta zaljubljuje u nju i zbog kojeg je i interes hrvatske publike za njezin koncert u Zagrebu nevjerojatan.

Ulaznice po cijeni od 200 kuna u prodaji su na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, u Boogaloo clubu kao i online na www.ticketshop.hr. (N.K.)

 
TINA KRESNIK NASTUPA KAO PREDGRUPA

Tina Kresnik će s pratećim bendom nastupiti prije Beth Hart u Boogaloo clubu. Tina je svoju karijeru započela kao pjevačica sastava "Maxmett", od kojih se krajem devedesetih rastala te izdala zapaženi samostalni album “Prvi put”. Okušala se i u autorskim vodama u sastavu D.O.G. Kantina čiji je bila frontman, a iza sebe ima i zapažene uloge u mjuziklima “Hair”, “Aida”, “Ruža na asfaltu”, “"Ljepotica i zvijer”... Široj publici je poznata po suradnji s Parnim valjkom, bendom čiji je dio već pune 22 godine, a posebno su zapažene njezine vokalne dionice u pjesmama “Dok je tebe” i “Lutka za bal”. Godine 2017. ponovo izlazi sa samostalnim singlom “Jesi li za to” kojim najavljuje nastavak solopriče u suradnji s producentom Yogijem Lonichem. Ova pjesma očito potpuno odgovara izvođačkom senzibilitetu pjevačice koja se svojim radom s Parnim valjkom afirmirala kao jedan od najupečatljivijih hrvatskih vokala.

Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike