Osijek
TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

U Kopačevu 19. Ribarski dani
Objavljeno 14. rujna, 2017.

Turistička jesen na području općine Bilje nastavlja se. Nakon Međunarodnih etnosusreta koji su održani u prvoj trećini rujna svi koji su propustili odličnu gastronomsku ponudu i ostalo prema čemu je naselje Bilje, odnosno općina Bilje zanimljivo, moći će se pridružiti turistima koji ne propuštaju ni jedne godine Ribarske dane u Kopačevu. Ta već 19. manifestacija održat će se u subotu i nedjelju, 23. i 24. rujna.

Direktorica Turističke zajednice općine Bilje Daniela Mihaljević najavljuje kako će se na toj tradicionalnoj pučkoj veselici u subotu 23. rujna, u 10 sati, otvoriti Sajam domaćih proizvoda, a u 15 sati je svečano otvaranje kopačevske manifestacije.

- Nakon toga slijede u 15.30 sati nastupi KUD-ova, a u 20 sati ulična zabava. U nedjelju, 24. rujna, u 11 sati je fišijada, a u 12 sati zabavni program na kojem nastupa TS Zlatne žice, Forijan Dorić, te Sebastijan i band. Glavni organizator je Lovačko društvo Jelen Kopačevo, a suorganizatori su KUD Arany Janos Kopačevo, Demokratska zajednica Mađara Hrvatske Kopačevo, DVD Kopačevo. Glavni pokrovitelj je Općina Bilje, a pokrovitelji su Osječko–baranjska županija, Hrvatska turistička zajednica, Demokratska zajednica Mađara Hrvatske, Turistička zajednica općine Bilje, PAN, dok su medijski pokrovitelji Glas Slavonije i Radio Baranja - nabrojila je direktorica Turističke zajednice općine Bilje Daniela Mihaljević. D. Pejić

Možda ste propustili...

OKRUGLI STOL “BRENDIRANJE RIZNICOM”

Vrijednosti za zajednicu u riznici svojevrsne utopije

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike