Osijek
ŠTEFICA ČUČAK, PREDSJEDNICA RIJEKE LJUBAVI, UPOZORAVA:

Posljednja podjela paketa zaključno s 30. rujna, daljnji rad udruge upitan je!
Objavljeno 18. kolovoza, 2017.

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi ponovno je podijelila donaciju obiteljima u potrebi. Predsjednica ove udruge Štefica Čučak kaže kako se u njihovu udrugu slila nepregledna kolona obitelji u potrebi s torbama, taličkama, biciklima i stvorila red u kojem su strpljivo čekali pomoć.

- Neki su korisnici pomoći čekali već od 7 sati ujutro, a zadnji je napustio udrugu u 15 sati. Bio je to za sve nas naporan i izuzetno težak dan, jer je istodobno stizalo 20 tona hrane i Dukatovi proizvodi. Da bi se izbjegla ovakva velika gužva, Rijeka ljubavi već dva mjeseca dijeli “pakete života” od 10 do 13 sati, a prema potrebi i produži radno vrijeme samo da bi ljudi što manje čekali na visokim temperaturama, jer ima bolesnih, trudnica i male djece - priča Čučak.

“Paketi života” su, dodaje, vrlo bogati, jer su i ovaj mjesec dopunjeni svježim povrćem (kupusom, krumpirom), a donator Stjepan Ursa donirao je 50 vekni kruha koje su korisnici ubrzo razgrabili.

- “Paket života” sadržava i donaciju Županije obogaćenu toaletnim papirom, koju dobiva 500 obitelji, odnosno dok zalihe traju. Podjela “paketa života” traje do 31. kolovoza od 10 do 13 sati, a zadnji ćemo ih tjedan voziti bolesnima, starima i nemoćnima. Upozoravamo naše korisnike da zadnja podjela paketa ide zaključno s 30. rujna, a daljnji je rad ove udruge upitan. Sve je vezano uz natječaj, prostor i ostalo - upozorava Štefica Čučak. D. Pejić

Najčitanije iz rubrike