Regija
21.SPORTSKE IGRE MLADIH-KINDER SPORT TURNIR U ULIČNOJ KOŠARCI

Zlato i srebro putuju u Slavonski Brod, srebro u Vinkovce, bronca u Osijek
Objavljeno 12. kolovoza, 2017.

SPLIT-Na sportskim terenima u Splitu održan je Kinder Sport turnir u uličnoj košarci u okviru državne završnice 21.Sportskih igara mladih.
U muškoj kategoriji 2001. i mlađi u prvom polufinalu ekipa Team Vinkulja (Vinkovci) pobijedio je ekipu Dream Team Čakovec , dok je u drugom polufinalu ekipa Tenirke iz Slavonskog Broda pobijedila ekipu Šarčevi apostoli iz Rijeke.
U finalu turnira ekipa Tenirke (Slavonski Brod) bila je bolja od ekipe Team Vinkulja sa 21:11, dok je u susretu za treće mjesto ekipa Šarčevi apostoli pobijedila ekipu Dream Team Čakovec.
U muškoj kategoriji 2003. i mlađi ekipa Brodski košarkaši pobijedila je ekipu Zagreb Elite, dok je ekipa Kvarner iz Rijeke pobijedila ekipu Terminatori iz Osijeka.
U finalu turnira Kvarner iz Rijeke pobijedio je sa visokih 21:4 ekipu Brodski košarkaši iz Slavonskog Broda, dok je u susretu za treće mjesto ekipa Zagreb Elite pobijedila ekipu Terminatori iz Osijeka.
U ženskoj kategoriji 2001. i mlađe u prvom polufinalu ekipa Splita pobijedila je Vinkovce sa 21:12, dok je u drugom polufinalu ekipa Kraljice Zagreb pobijedila Košarkaški kvartet iz Osijeka 21:14.
U finalu turnira ekipa Kraljice Zagreb pobijedile su ekipu Splita sa 21:10, dok je u susretu za treće mjesto ekipa Košarkaški kvartet iz Osijeka pobijedila ekipu Vinkovci.Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike