Regija
TRAŽILI LOGO UDRUGE

Mede s ličkom kapom za Udrugu Vila Velebita
Objavljeno 19. lipnja, 2017.

SLATINA - Tražeći ideju za logo svoje udruge, Upravni odbor Udruge Ličana Vila Velebita Slatina donio je odluku da učenici slatinskih osnovnih škola nacrtaju medu s ličkom kapom. Odluka je provedena u suradnji sa školama Eugena Kumičića i Josipa Kozarca i Upravni odbor udruge odabrao je pet najboljih crteža iz svake škole.

Malim autorima najboljih crteža prigodne poklon-pakete uručila je voditeljica Addiko banke u Slatini Mirela Benija. Prema riječima potpredsjednika Udruge Ličana Martina Rukavine, deset odabranih crteža bit će stavljeno na web-stranicu udruge, a konačni pobjednik bit će autor crteža koji skupi najviše klikova. U uži izbor ušli su crteži čiji su autori učenici OŠ Eugena Kumičića Marta Erceg, Mateo Grgić, Marta Dušak, Antonija Šimatić i Ivona Mijatović te crteži čiji su autori učenici OŠ Josipa Kozarca Marko Marinović, Borna Bula, Tea Ivanović, Donatela Beneš, Lucija Heniz i Ena Zelenka.

Crtež Ene Zelenke ocjenjivačima se posebno svidio, pa će biti stavljen na banner, a svi crteži do početka sljedeće školske godine bit će otisnuti na šalice. P.Ž.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike