Regija
U SLAVONIJI

HDZ predstavio kandidate
Objavljeno 27. travnja, 2017.

VIROVITICA/VINKOVCI

U Kazalištu Virovitica održano je predstavljanje kandidata za župana, gradonačelnike i načelnike s područja Virovitičko-podravske županije. Predstavljanju su nazočili i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, potpredsjednik HDZ-a Tomislav Tolušić, glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, predsjednik utemeljitelja HDZ-a Marijo Kapulica, predsjednik ŽO HDZ-a Josip Đakić, saborska zastupnica Vesna Bedeković, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak...

Isto tako, u vinkovačkom Gradskom kazalištu “Joza Ivakić” predstavljeni su HDZ-ovi kandidati za župana i zamjenike župana, gradonačelnike svih pet gradova i zamjenike, kao i načelnike u 26 općina Vukovarsko-srijemske županije.

Prema riječima kandidata HDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića, ne treba dvojiti kako će HDZ i na ovim izborima ostvariti još jedan odličan rezultat u najistočnijoj hrvatskoj županiji.   

Kandidat za gradonačelnika Vukovara je Ivan Penava, a zamjenici Marijan Pavliček i Ivana Mujkić, za gradonačelnika Vinkovaca Ivan Bosančić, a zamjenici Kata Krešić i Gabrijel Šokičić, za gradonačelnika Otoka Josip Šarić, a zamjenik Zvonimir Pućo, za gradonačelnika Županje Davor Miličević, a zamjenici Kruno Šarić i Mladen Dogan, te na kraju za gradonačelnika Iloka Mladen Papak, a zamjenik Darko Dobošević.

Kandidati HDZ-a za zamjenike župana su Damir Barna i Josip Dabro.V.G./M.K.

Možda ste propustili...

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

DANI FRANKOFONIJE U SŠ MARKA MARULIĆA

Upoznali francuski film, osmislili strip

Najčitanije iz rubrike