Regija
DINKO BURIĆ U UTRCI ZA DRUGI MANDAT:

Da sumnjam u izlječenje, ne bih se ni kandidirao
Objavljeno 25. ožujka, 2017.

BELIŠĆE

Dinko Burić jučer je službeno potvrdio kandidaturu za gradonačelnika Belišća. Kao nezavisni kandidat ulazi u utrku za svoj drugi gradonačelnički mandat. Uz njega, kandidature za zamjenike potvrdili su i njegovi dosadašnji zamjenici Ljerka Vučković, koja zbog poslovnih obveza nije nazočila predstavljanju, i Domagoj Varžić. Kandidati su predstavili i zajednički program za sljedeće mandatno razdoblje pod sloganom “Snaga Belišća - Nezavisna lista dr. Dinka Burića”.

- Tu sam! Osjećam se dobro, pun motiva i vjere i kao javna osoba koristim priliku upoznati javnost sa svojim zdravstvenim stanjem - kazao je na početku predstavljanja gradonačelnik Burić aludirajući na sve glasnije priče vezane uz ovu temu.

Burić je potvrdio da je prije kratkog vremena uočio izrasline na vratu, da mu je učinjena biopsija zbog sumnje na Hodgkinov limfom te da još uvijek čeka potvrdu dijagnoze. Naglasio je također kako dosadašnji nalazi pokazuju da je bolest otkrivena u ranom stadiju, što mu daje motiv za nastavak rada.

- Da imalo sumnjam u izlječenje, moje nove kandidature sigurno ne bi bilo, no kao liječnik i vjernik pun sam vjere, nade i optimizma. Zbog liječenja ću, doduše, neko vrijeme morati izbivati, no istovremeno na način da se sve to brzo okonča, jer nas sve skupa vodi motiv i iskrena želja da nastavimo zajednički raditi na stvaranju uvjeta za ugodniji život u gradu - poručio je Burić govoreći u o dosad realiziranih 67 projekata u gradu vrijednih više od 167 milijuna kuna i brojnim projektima koji se tek imaju kreirati. L.A.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike