TvObzor
CHERYL

Sve što želim za ovaj
Božić već sam dobila
Objavljeno 23. prosinca, 2016.

Poznata britanska pjevačica, plesačica i televizijska ličnost Cheryl imala je dobru godinu. Početkom godine počela je izlaziti s Liamom Payneom, bivšim članom boy-benda One Direction, kojemu je svojedobno sudila u showu “X Factor”. Zatim je napustila poziciju članice žirija u tom showu kako bi se posvetila glazbenoj karijeri; ušla je u studio i počela raditi na petom studijskom albumu, koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana. Kao šlag na tortu, nedavno je potvrđeno da Cheryl očekuje prvu bebu, i to upravo s Liamom. Promatrajući njezine nove fotografije, moramo reći da nikada nije izgledala sretnije i vjerujemo joj kad kaže da je već dobila sve što je poželjela za ovaj Božić.

Omiljeno doba godine

Na ljestvici od 1 do 10, koliko ste božićni tip osobe?

- Definitivno 10. To je moje omiljeno doba godine. Stvar je u nostalgiji – dolazim iz velike obitelji i Božić je uvijek bio čaroban kad sam bila dijete. Sad ga živim neposredno preko mojih nećaka i nećakinja. Volim gledati čaroliju u njihovim okicama.

Što najviše volite raditi s njima za Božić?

- Vodim ih u Božićno selo Djeda Mraza, gdje je doista predivno – družimo se s Djedom, jedemo medenjake... Naša je kuća za blagdane uvijek prepuna klinaca, stoga s njima volim pogledati prigodne crtiće i filmove, kao što su “Vilenjak”, “Sam u kući”, “Kako je Grinch ukrao Božić”. Dani prije blagdana zapravo su mi najomiljeniji, volim to uzbuđenje. Kad sve prođe, postanem pomalo depresivna.

U čemu najviše uživate u ovo doba godine?

- Imam mnogo posebnih uspomena. Bend Girls Aloud oformile smo upravo u ovo doba prije 14 godina, zatim je naš singl prvijenac “Sound of the Underground” postao božićni broj 1 na top-listama u Velikoj Britaniji i Irskoj, i sve od tada oko Božića mi se događa nešto lijepo, zbog čega mi je taj blagdan tako poseban. Volim miris u zraku. Uopće mi ne smeta hladno vrijeme – dolazim iz Newcastlea, stoga mi hladnoća daje taj domaći osjećaj. Za mene se sve svodi na vrijeme provedeno s obitelji.

Na što je vaša kuća nalik u vrijeme Božića – elegantni minimalizam ili pećinu Djeda Mraza?

- Prava istina krije se negdje između. Mislim da je prilično otmjeno. Nije generično, to je dosadno, ali nije ni raskošno kao u filmu “Najluđi Božić”.

Okružena najdražim ljudima

Koja je vaša najdraža božićna uspomena?

- Kao što sam rekla, dolazim iz velike obitelji – posvuda imam tetki, stričeva, rođaka, rođakinja i nećaka, a to je jedino vrijeme u godini kad smo apsolutno svi na okupu. Stoga mi je nemoguće odabrati samo jednu uspomenu.

Koji je najnevjerojatniji poklon koji ste dobili?

- Sjećate li se igračke Teddy Ruxpin iz osamdesetih? Onaj plišani medvjedić koji govori? Istina, nisu ga meni darovali, nego bratu, ali toliko me oduševio da sam mu ga htjela oteti. Bio je divan, pričao je priče za laku noć.

Jeste li kao dijete upoznali Djeda Mraza?

- Pisala sam mu pisma i išli smo u njegovu pećinu u Fenwicksu, blizu mjesta gdje sam odrasla. Pokušavala sam ga uhvatiti dok na Badnjak ulazi u moju sobu, ali nikad nisam uspjela. Međutim, kunem se da sam ga jednom vidjela na nebu u saonicama. Bila sam vrlo malena, imala sam oko četiri godine, ali jasno se toga sjećam.

Što želite za Božić?

- Prestala sam sa željama prije nekoliko godina. Nekada sam se doista radovala tome što ću dobiti, ali sad jednostavno ne trebam ništa. Cijenim vrijeme provedeno u miru s obitelji, najvažnije mi je biti okružena ljudima koje volim. Više volim davati poklone nego ih primati; uživam u njihovim reakcijama kad im darujem nešto što su doista željeli. Uostalom, sve što želim za ovaj Božić već sam dobila.

Pripremio: Adrian ANDREJEK
OSOBNA ISKAZNICA

IME I PREZIME: Cheryl Ann Tweedy

DATUM ROĐENJA: 30. lipnja 1983.

MJESTO ROĐENJA: Newcastle, Engleska

LJUBAV: Liam Payne, dečko

Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

U KINIMA ZAIGRAO KRIMINALISTIČKI TRILER “UBOJITA SJEĆANJA”

Russell Crowe u misteriju potrage za ubojicom

Najčitanije iz rubrike