Osijek
REAKCIJE NA ŽENIDBENU PONUDU

Pomorcu iz Novalje svidjela se Đakovčanka, no još se nisu sreli
Objavljeno 14. rujna, 2016.

Vezani članci

OSJEČANIN POSREDUJE ZA PRIJATELJA S PAGA

Pomorac traži ženu, isključivo Slavonku, “jer boljih nema”

U nepuna dva tjedna, koliko je prošlo otkako je Mladen Zubović iz Novalje oglasio u novinama da traži ženu Slavonku, njegov je mobitel zazvonio 40-ak puta, a primio je i mnogo SMS-ova. Ipak, od svih žena s kojima je razgovarao za srce mu je prirasla jedna Đakovčanka, ali i jedna Ličanka, iako se potonja ne uklapa u “profil” jer nema veze sa Slavonijom.

- Moram priznati da mi se javilo puno žena, no među njima je bilo podosta onih koje su smatrale kako je to što sam pomorac s dobrim primanjima njihova prilika za lagodan život, a ja tražim ženu koju ponajprije zanimam ja kao osoba, s kime bi mogle izgraditi vezu punu razumijevanja i poštovanja. Nekolicina mi se žena učinila jako poštenim, no još kontaktiramo samo telefonom, nisam se susreo ni s jednom od njih - rekao nam je Zubović.

Kako je i najavio 1. rujna, kad je njegov prijatelj, Osječanin Jakov Ergotić nazvao Glas Slavonije i rekao da pomaže naći ženu svojem prijatelju, Zubović bi se za nekoliko dana trebao otisnuti put Engleske. Međutim, nije isključeno da će do tada Đakovčanka s kojom se redovito čuje telefonom doći u Novalju na upoznavanje.

Podsjetimo, Zubović je 54-godišnjak, vlasnik četiriju apartmana u selu Zubovići pokraj Novalje. Radi kao pomorac, no još samo godinu-dvije. Iskreno uvjeren da su Slavonke najbolje žene, s pomoću prijatelja pokušava čak i preko novina naći ženu koja će osvojiti njegovo srce. Zubović nam je obećao javiti ako mu se ta želja ispuni. M. Mihelić

Možda ste propustili...

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike