TvObzor
SERIJE KOJE JAMČE SMIJEH

Galavant i Ružna Betty na Pickboxu
Objavljeno 22. srpnja, 2016.
Gledatelji na Pickboxu mogu pratiti i brojne humoristične televizijske klasike poput Mućki, Kafića Uzdravlje i Svi vole Raymonda

Pickbox i ovog ljeta ima nekoliko divnih komedija uz koje možeš provesti kvalitetno vrijeme, dobro se nasmijati i vratiti po još novih epizoda. Osim klasika poput Mućki, Kafića Uzdravlje i Svi vole Raymonda, Pickbox donosi komediju koja je zapravo parodija i seriju koja će svakog gledatelja naučiti nekoliko korisnih lekcija o ljepoti koja dolazi iznutra. Radi se, naravno, o superludom mjuziklu “Galavant” i kompletnoj seriji “Ružna Betty”.

Parodija s pokrićem

Ako voliš dobru komediju, talentiranu ekipu komičara i pjevača, ako si bio lud za televizijskim zezancijama poput Monty Pythona i “Muškarci u tajicama” Mela Brooksa, serija “Galavant” mogla bi postati tvoja sljedeća omiljena stvar. Galavant je urnebesan lik koji svako malo zapjeva, a njegova istinska misija u svojoj srži je uzvišena. On je vitez koji je ostao bez svoje voljene djeve jer se nje dočepao zli kralj Richard, iz čijih je šapa Galavant mora ponovno oteti. Naravno, ništa nije jednostavno, jer Galavant mora proći razne avanture da bi došao do svoje voljene, a ona je u međuvremenu postala razmažena bogatašica. Pjesmice u seriji su zavodljive i šašave, prepune pametnih dosjetki, a serija “Galavant” parodija s pokrićem. Od 15. srpnja prva sezona ovog urnebesnog mjuzikla nalazi se na Pickboxu, a uz standardnu ekipu provedi nekoliko epizoda i uz gostujuće glumce Rickyja Gervaisa, Johna Stamosa, 'Weird Al' Yankovica i Kylie Minogue.

Drama + komedija + pametna sapunica

Dva puta Zlatnim globusom nagrađena “Ružna Betty” već sada se smatra kultnom serijom, koju je gledao tko je stigao, a tko nije, sada ima priliku na Pickboxu. Betty Suarez odlučila je milom ili silom pronaći svoju unutarnju ljepotu (za koju kažu da je najvažnija), a kako je pravi geek od žene, njezin put pronalaska bit će malo teži. Jer kako djevojku koja naočigled nije lijepa uvjeriti da ima ono nešto, i to još u rigoroznom svijetu mode? Betty je počela raditi u modnom časopisu a la Vogue, i to samo zato što je dovoljno ružna da vlasnik Daniel neće poželjeti spavati s njom. Iskustva i radnih kvaliteta nema, ali spremna je učiti. America Ferrera kao ružna Betty pravi je nebrušeni dragulj, Salma Hayek je super odradila posao izvršne producentice, a ova luda komedija prava je garancija za smijeh. (N.K.)

Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike