Regija
POZDRAV PROLJEĆU

Cvjetni korzo u Slatini
Objavljeno 30. svibnja, 2016.

SLATINA – Društvo “Naša djeca” Slatina i ove je godine organiziralo Cvjetni korzo, manifestaciju koja je okupila mnoštvo osnovaca i vrtićaraca. Svi su se okupili ispred Industrijsko-obrtničke škole, gdje su organizatori formirali cvjetnu povorku. Predvođeni Gradskom glazbom i Puhačkim orkestrom OGŠ Slatina, pod ravnanjem Zorana Vlajnića i Slatinskim mažoretkinjama, okićeni mališani krenuli su Trgom Ruđera Boškovića i Ulicom Vladimira Nazora do kružnog raskrižja na Trgu sv. Josipa i zaustavili se u Parku 136. slatinske brigade. Zatim su nastavili šetnju do rukometnog igrališta, gdje je održan središnji program.

Uz obraćanje obnašateljice dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanje Bošnjak, predsjednice DND Slatina Snježane Pačarić i direktorice Ureda TZ Helene Hegediš, manifestaciju je otvorio dogradonačelnik Miroslav Venus.

Vrijeme je poslužilo pa je program pratilo mnoštvo roditelja, rodbine i građana. Cvjetni korzo ove je godine okupio približno 400 djece i tridesetak voditelja. P.Žarković

Možda ste propustili...

HDZ BIRAČIMA I DALJE VODEĆA OPCIJA

Županjska Posavina bez predstavnika u Saboru

PROLJETNI TRENING “AKTIVNE HRVATSKE”

Beli Manastir vježbat će s Asjom Petersen

Najčitanije iz rubrike