TvObzor
REBEL WILSON

Moji aduti su mozak, srce i unutrašnja ljepota
Objavljeno 20. svibnja, 2016.
Živeći u L.A.-ju naučite mnogo toga o zdravlju. Sada pijem zelene sokove i pokušavam konzumirati hranu bez glutena. Ali ne pridržavam se toga 100 posto, nisam manijak

Otkad je Rebel Wilson ušla u naše živote ulogom Brynn u romantičnoj komediji “Djeveruše”, totalno smo se zaljubili u nju. Pametna, zabavna, samokritična i netipična holivudska glumica svojim si je stavovima osigurala uloge u nekim od najzabavnijih filmova desetljeća.

- Biti jedinstvena i različita uistinu je dobra stvar. Kad sam prvi put, prije sedam godina, ušetala u ured svog agenta, rekao mi je da dosad nije surađivao s glumicom poput mene i potpisali smo ugovor sljedeći dan - kaže Wilson. Naravno, nailazila je na brojne predrasude i osude, ali za mrzitelje ju nije briga.

Nova humoristična serija

- Nikad se ne bih natjecala s takozvanim glamuroznim osobama. Moji aduti su mozak, srce i ljepota koja dolazi iznutra. Osjećam se doista sretno u svom tijelu - priznaje tridesetšestogodišnja Rebel, koja igra Debelu Amy u franšizi “Na putu do zvijezda”, čiji je drugi dio ovih dana stigao i u naša kina. Paralelno s tim, simpatična glumica stiže i na male ekrane Doma TV-a u novoj humorističnoj seriji “Super luda noć”, čija je autorica i glavna zvijezda.

- Originalni koncept serije bio je moj stvarni suživot sa sestrom Liberty. Ona je radila u tvornici slatkiša i znala je donositi ostatke koje bismo jeli na kauču gledajući filmove na DVD-u. Počela sam razmišljati o tome da možda postoji još nešto zabavnije, iako sam mislila da je i ovo dovoljno zabavno. Dakle, strateški sam pokušala izaći u svijet i prisiliti se na društvo - kaže Rebel, koja voli prkositi svojoj tjelesnoj težini.

Slaba sam na sladolede i deserte

- Slaba sam na sladolede i deserte, bilo da sam sretna ili tužna. Kad imam nevjerojatno uspješan dan, želim to proslaviti i nagraditi se hranom. Ako sam imala tužan ili stresan dan, hrana mi je također najbolja utjeha. Neki dan kupila sam smiješni džemper sa sloganom “Hrana je moj jedini prijatelj”, baš je simpatičan - kaže Wilson, te dodaje: “Vjerojatno ćete reći da jedem kad sam pod emocijama ili stresom, ali... Ne drogiram se, ne konzumiram alkohol, stoga je hrana moj jedini porok. Nikad ne bih htjela potpuno odustati od hrane.” Međutim, australska glumica priznaje da je pokušala voditi zdraviji način života kad se 2010. godine preselila u Los Angeles.

- Živeći u L.A.-ju naučite mnogo toga o zdravlju. Sada pijem zelene sokove i pokušavam konzumirati hranu bez glutena. Ali ne pridržavam se toga 100 posto, nisam manijak - kaže Rebel vragolasto se smijuljeći. Otkad se preselila u Los Angeles, postala je prijateljica s još jednom našom omiljenom glumicom, Jennifer Lawrence.

Nema vremena za dečka

- Ona je najprirodnija i najzabavnija osoba koju poznajem. Čak je smješnija i od mene i pravi je pripovjedač. Često se družimo ili roštiljamo. Najbolja strana života u Los Angelesu je upoznavanje ljudi koje cijeniš i poštuješ. Kad bismo nas dvije snimile neku komediju, sigurna sam da bi postala hit - neskromno zaključuje Rebel Wilson.

S obzirom na njezin ludo pretrpani raspored, Rebel kaže da trenutno nema vremena za dečka, iako je još uvijek bliska s komičarom Mickeyjem Goochom. Kako se izvještavalo u medijima, par se razišao prošlog rujna.

- Vrlo sam samostalna i većinu svog života provela sam solo. Viđam ljude koji strahovito ovise o drugima i mislim da tako propuštaju brojne životne prilike. Smatram da je dobro solirati jer tako radim što god želim. Moja majka zaista je žrtvovala svoj život kako bi se posvetila nama djeci, i tako nas je oduvijek ohrabrivala da idemo naprijed, jurimo svoje snove i živimo vlastite živote. Mislim da će pravi dečko doći u pravom trenutku. Ako se to i ne dogodi, bit ću dobro - tvrdi Rebel.

Pripremio: Adrian ANDREJEK
OSOBNA ISKAZNICA

IME I PREZIME: Melanie Elizabeth Bownds

DATUM ROĐENJA: 2. ožujka 1980.

MJESTO ROĐENJA: Sydney, Australija

LJUBAVNI STATUS: slobodna

SUPER LUDA NOĆ

Doma TV, ponedjeljak - petak, 13.50 sati

Možda ste propustili...

“WINGS FOR LIFE WORLD RUN” U NEDJELJU NA NOVOJ TV

Utrka koja ujedinjuje svijet

ROMANTIČNA DRAMA “IZAZIVAČI” STIGLA U KINA DILJEM HRVATSKE

Ljubavni trokut u svijetu profesionalnog sporta

Najčitanije iz rubrike