TvObzor
SALE & FRIENDS

Premijera “Osmijeha” početkom svibnja
Objavljeno 29. travnja, 2016.
NAKON USPJEŠNOG POVRATNIČKOG KONCERTA I PRVI LIVE VIDEOSPOT

Veliki povratnički koncert u zagrebačkom klubu Hard Place Saše Novaka Radulovića i prijatelja je za nama. Uz Saleta, na koncertu su nastupili Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, Toni Markulin i Saletova kćerka Filia, dok su kao gosti svoju podršku ovoj rock'n'roll fešti dali Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

Kompletan koncert je snimljen, a pjesma “Osmijeh”, legendarna pjesma Drage Mlinarca iz vremena Grupe 220, doživjela je svoju obradu grupe Le Cinema. Novovalna ritam-sekcija Piko i Udo, nekadašnji članovi benda Le Cinema, tako će biti poveznica s novom izvedbom “Osmijeha” izabranog za prvi videosingl Saleta i prijatelja.

Završnu zvučnu obradu Sale je radio u svom studiju u Njemačkoj, dok su se u isto vrijeme slagali posljednji kadrovi videospota u produkciji LTV Productiona. Premijera spota najavljena je za početak svibnja.

Sale & Friends najavili su novi nastup, 14. svibnja u zabočkom Regeneratoru, kao gosti regionalnog finala 20. izdanja HGF Demo Festivala. Valja spomenuti da se Sale aktivno uključio u izbor finalista kao član žirija, a njegova će izdavačka kuća OHHO Records finaliste festivala predstaviti na posebnom izdanju namijenjenom njemačkom i europskom tržištu.(N.Vek.)

Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike