Regija
14. MEMORIJALNI TURNIR VUKOVARSKIH BRANITELJA

Pobjeda pripala zagrebačkom “Dinamu”
Objavljeno 26. travnja, 2016.

VUKOVAR – Na stadionu u Borovu naselju održan je 14. Memorijalni turnir vukovarskih branitelja, sa sudionicima uzrasta do 14 godina. Postrojenim ekipama i nazočnima obratili su se, u ime organizatora i branitelja Ivo Kovačić, u ime Vukovarsko-srijemske županije dožupan Željko Cirba, u ime HNS-a predsjednik Županijskog nogometnog saveza Josip Kuterovac, a u ime Grada Vukovara gradonačelnik Ivan Penava, koji je ispucavanjem lopte i otvorio turnir.

– Nema ljepše slike za nas u Vukovaru, sva mladost klubova iz Hrvatske našla se u Vukovaru zajedno s našom dijasporom iz Švicarske, Njemačke i Austrije. To je lijepa priča koju pričaju braniteljske udruge 14. godinu zaredom zajedno s Hrvatskim nogometnim savezom uz potporu Grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije – kazao je nakon svečanog otvaranja turnira gradonačelnik Penava.

Turnir je zatvoren proglašenjem pobjednika i uručivanjem pehara, a ove godine pobjedu je odnio “Dinamo” iz Zagreba. Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa podijeljenih u četiri skupine.(S.B.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike