Osijek
HEP OPSKRBA

Tina Jakaša: Iza nas je još jedna uspješna poslovna godina
Objavljeno 27. studenog, 2015.
Svečanosti su pridonijeli i plesači Tamara Despot i Robert Schubert, iluzionist Guy Pardillos i harfistica Doris Karamatić

Ovogodišnji Susret kupaca HEP Opskrbe, a četvrta je to godina zaredom da se okupljaju u Osijeku, protekao je u znaku obilježavanja 25 godina postojanja Hrvatske elektroprivrede i 120 godina elektroenergetske djelatnosti u Hrvatskoj.

- Stoga ovom prigodom priče i teme o energetici i cijeni energenata stavljamo u drugi plan - istaknula je u pozdravnoj riječi Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe. Jakaša je bila u društvu Saše Dujmića, člana Uprave HEP d.d., i osječkog domaćina - dogradonačelnika Vladimira Hama.

Na susretu se okupilo više od stotinu velikih kupaca i poslovnih partnera HEP Opskrbe iz Slavonije. Susret je protekao u ugodnom ugođaju i raspoloženju, uz videoprezentacije i nastupe umjetnika. Predstavnici mnogih velikih kupaca električne energije poput Agrokora, Mlinara, DS Smitha, Končara, Obrtničke komore Hrvatske, DM-a, VIP-a, Cemexa, Holcima, Messera, Cimosa i mnogih drugih tvrtki, u prigodnom su videouratku govorili o suradnji s HEP-om i HEP Opskrbom te najavili nastavak poslovne suradnje i partnerskog odnosa. Među poslovnim partnerima HEP Opskrbe nalaze se i tvrtke poput DS Smitha Belišće i Cimosa, koje posluju u više država u regiji, a u svim tim državama električnom ih energijom opskrbljuje HEP Opskrba.

Za zabavnu i opuštenu atmosferu pobrinuli su se sjajni plesači Tamara Despot i Robert Schubert, francuski iluzionist Guy Pardillos i glazbenica Doris Karamatić, koja je svoju izvedbu kombinirala sviranjem na harfi i, prigodno, laserskoj harfi.

- Još je jedna uspješna godina iza nas, ali mi i uspjeh svojih kupaca dijelimo s njima svakodnevno. Ovo je druženje prilika da uz lijepe želje za predstojeće blagdane prokomentiramo trebamo li osmisliti i neke nove proizvode koji odgovaraju potrebama naših kupaca - rekla je zaključno Jakaša.

Dario KUŠTRO

Predstavnici mnogih velikih kupaca najavili su nastavak poslovne suradnje i partnerskog odnosa

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike