Regija
PRVI SAJAM VJENČANJA U NAŠICAMA

Žagar: Ovo je početak
krasne romantične priče
Objavljeno 17. studenog, 2015.

NAŠICE – U Našicama je u Lovačkom salonu hotela Park prvi put održan Sajam vjenčanja pod nazivom “Dani vjenčanja”. Na dvodnevnom sajmu posjetitelji su mogli razgledati sve što treba budućim bračnim parovima za savršeni dan vjenčanja. Izlagači su prezentirali novosti iz svijeta vjenčane mode, vrhunsku uslugu i brojne nove ideje. Tako je predstavljena ponuda vjenčanica i svečanih haljina, buketa, albuma te frizerskih i kozmetičkih usluga, a posjetitelji su mogli degustirati slastice te čuti i odlične savjete pri organiziranju vjenčanja. Od događaja za istaknuti su nezaobilazna modna revija i cvjetna radionica.

Sajam vjenčanja otvorio je gradonačelnik Krešimir Žagar, koji je, između ostalog, naglasio kako je to samo početak krasne romantične priče kakvu nude Osijek i Zagreb.

- Vjerujem da je ovo samo početak i da je budućnost sajma zagarantirana te da treba ostati ustrajan. Ovo je dobra prilika našim obrtnicima i poduzetnicima da se pokažu i dokažu te da Našičani i drugi koji dođu u Našice vide što se sve nudi u gradu. Zagrebački i osječki sajmovi vjenčanja vrlo su popularni, a, evo, ovim sajmom počeli smo i jednu lijepu priču u Našicama - rekao je Žagar.

Prema riječima organizatorice Ivančice Grgić, namjera je bila na jednom mjestu okupiti što više našičkih obrtnika vezanih uz organizaciju vjenčanja, njihovu promociju, ali i promociju grada Našica.

- Ambijent pokraj dvorca Pejačević, kao i park i perivoj, pruža simpatičan ugođaj i idealno su mjesto za buduće mladence da dobiju mnogo ideja za svoj najromantičniji dan u životu - istaknula je Grgić. Dodala je kako je zadovoljna ovogodišnjim posjetom te se nada da će dogodine biti još više izlagača, kao i posjetitelja.S.Fridl

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ŽUPANIJSKA CESTA POSTALA DRŽAVNA

Kolodvorska bez prometa, šetnica u središtu Miholjca

2

NOVI RAD IVANA MATKOVIĆA LASTE

Stradanje Vukovara ‘91. u hrastovini 5 x 1 metara

3

ZA KVALITETNIJU POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU

Nagodinu gotova dva sustava za navodnjavanje