TvObzor
SVAKOGA DANA OD 17.50 DO 18.15 SATI NA HRT-U

Nevena Rendeli i Barbara
Kolar u novoj zabavnoj
emisiji Život je lijep
Objavljeno 2. listopada, 2015.
Emisija je zamišljena kao zabavni/lifestyle nastavak emisije Hrvatska uživo

Gledatelji Hrvatske radiotelevizije u novoj jesenskoj shemi mogu svakog dana od 17.50 do 18.15 uživati u emisiji “Život je lijep”. Kroz novu mozaičnu emisiju vode nas poznata televizijska lica: Barbara Kolar, koja emisiju vodi od ponedjeljka do četvrtka, te Nevena Rendeli, koja je za to zadužena petkom.

Emisija je zamišljena kao zabavni/lifestyle nastavak emisije Hrvatska uživo, a snima se u istom studiju kao i Hrvatska uživo uz dodatne scenografske elemente i rekvizite. Voditeljice u studiju putem reportaža, razgovora s gostima i javljanja uživo obrađuju teme koje se odnose na popularnu kulturu, razonodu, turizam, gastronomiju, izdavaštvo, putovanja, izlete, svakodnevni život i javna događanja (predstave, koncerte, filmske premijere, humanitarne akcije, sportske događaje...).

Bruno Šimleša, Boris Banović i Jurica Grosinger stalni su suradnici u emisiji. Bruno Šimleša ima zadatak na svoj prepoznatljivi način, pun topline, ali i stručnosti, pokušati riješiti svakodnevne probleme malih ljudi. Boris Banović petkom će, uz Nevenu Rendeli, pratiti modne stilove, ali i poučavati, savjetovati i demistificirati modu, dok će Jurica Grosinger u studiju gledateljima pokazati izradu domaćih, kozmetičkih proizvoda i savjetovati ih kako zdravo živjeti.

- Jako mi je drago što i ove sezone imam priliku raditi s divnom ekipom i vrhunskim profesionalcima. Osim Nevene i Barbare, koje su već profilirane i među najboljim voditeljicama na hrvatskoj medijskoj sceni, ekipu još čine mladi ljudi, novinari koji rade s puno entuzijazma. Emisija Život je lijep zamišljena je da unese barem malo vedrine u domove naših gledatelja i mi ćemo se potruditi zabaviti ih, nasmijati, informirati i nagraditi u tih 20 minuta svakoga dana - rekao je urednik emisije Danijel Despot. N.Vekić

Bruno Šimleša, Boris Banović i Jurica Grosinger stalni su suradnici u emisiji

Možda ste propustili...

PREMIJERA NOVE HTV-OVE IGRANE LUTKARSKE SERIJE ZA DJECU

Pepe, Bubi i Lu kod dr. Zdravke

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike