Regija
ODRŽANA TREĆA JAZZ-VEČER AUREA FESTA POŽEGA 2015.

Odličan koncert Big Banda Požega
Objavljeno 3. rujna, 2015.

POŽEGA – Treća večer sedmodnevnog Aurea festa na rasporedu je imala večer jazza, a upotpunio ju je koncert Big Banda Požega. Da je to bio pravi pogodak te da Big Band ima mnogo obožavatelja, pokazao je popunjeni Trg Sv. Trojstva, na kojemu se okupilo oko 3000 gledatelja.

No fanovima i obožavateljima glazbe poznatog Big banda Požega i legendarnog Zvjezdana Marjanovića Zvekija, koji je glavni „krivac“ za pokretanje i rad ovog orkestra, kojega hvale već i izvan granica Hrvatske. Stigli su i prijedlozi čelnicima grada koji su bili u prvom redu, da malo pojačaju financiranje ovog orkestra kojega nemaju daleko veći gradovi u Hrvatskoj.

Big Band je imao u četiri godine kako postoje nekoliko koncerata u Gradskom kazalištu Požega, uvijek punom i na stajaćim mjestima pa je ovo sada bila prava poslastica za sve koji nisu mogli dobiti ulaznicu. Uz orkestar nastupili su i brojni gosti - na udaraljkama Boris Popov iz Rijeke, gitarist Ante Gelo, te Oliver Ereš i Drago Laban, solisti pjevači, Matija Cvek, Iva Ajduković i Marko Tolja, te već poznati Požežani koji Bing Band redovno prate, Bruna Oberan, Damjan Pirović i kao gost na kraju Boris Ćiro Gašparac Požeški.(AGM Kruna)

Možda ste propustili...

POST FESTUM PARLAMENTARNIH IZBORA

Orahovački HDZ prvi je put pobijedio nakon 2007.

9. OBRTNIČKO-GOSPODARSKI SAJAM

Predstavit će i kovački zanat

Najčitanije iz rubrike