Osijek
POTRESNA PRIČA ODJEKNULA I U DUBROVNIKU

Zlostavljanoj maci Silente virtualni
kum postao bubnjar istoimene grupe
Objavljeno 24. kolovoza, 2015.
Ivuša Gojan odgovorio je na apel Udruge 9 života - uplaćivat će pomoć za macu

Vezani članci

APEL ZA POMOĆ UDRUGE 9 ŽIVOTA

Mladići se natjecali tko može više baciti mačića u zrak!?

Zlostavljanoj maci Silente virtualni je kum postao bubnjar istoimene dubrovačke grupe Silente, Ivuša Gojan.

Naime, iz Udruge 9 života, koja se skrbi za zlostavljane i napuštene pse i mačke, doznajemo da se nakon objava u medijima javio Ivuša Gojan u svom mailu navodeći: “Pozdrav, dragi ljudi, ja sam Ivuša, bubnjar grupe Silente. Čuo sam da je jedna naša preslatka imenjakinja imala nesreću naći se na meti zlih ljudi i da joj je potrebna pomoć. Od svih članova benda ja sam glavni i najveći freak za mačkama tako da se javljam za virtualno kumstvo.”

Podsjetimo, mačića o kojem je riječ tri su mladića u Ivanovcu pokraj Osijeka, u noći između 9. i 10. kolovoza, okrutno bacala u zrak natječući se tko će je baciti više. Mačka je stigla u osječku udrugu krvava, malaksala i trpjela je velike bolove.

Iz Udruge 9 života pozivaju i druge ljude koji vole mace, a nisu u mogućnosti udomiti ih iz bilo kojeg razloga, da postanu virtualni udomitelji i time pomognu da im život u privremenom domu bude kvalitetniji. Virtualni se udomitelj postaje tako da se prvo odabere maca iz albuma “UDOMI ME” na facebook-stranici Udruge 9 života. Potom se uplati minimalno 50 kuna na žiroračun Udruge 9 života broj: IBAN HR3923400091110475218, poziv na broj 00, u sljedeću rubriku upiše datum uplate (npr. 03012014), svrha uplate: virtualni udomitelj i ime mace. U inbox Udruge pošalje se potvrda o uplati, a ime i prezime virtualnog kuma/kume bit će objavljeno u albumu uz odabranu macu ili možete ostati anonimni ako to želite.

Virtualno udomiteljstvo traje dok god se skrbite za izabranu macu kroz mjesečne uplate, a prestaje danom udomljenja u stalni dom. Svaka maca može imati više virtualnih udomitelja.

Inače, virtualnim udomiteljstvom pomažete radu Udruge 9 života kako bi se kvalitetnije brinula o svojim štićenicima kojima su potrebni hrana, pijesak, veterinaska njega i slično, poručuju iz Udruge 9 života.

Sandra LACIĆ
Možda ste propustili...

ZAVOD ZA HITNU MEDICINU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Nacionalni dan hitne pomoći

VIDIMO SE KOD ŠKOLJKE!

Prve subote svi putevi vode na Sajam

SPOJ GINEKOLOGIJE I NEINVAZIVNE ESTETSKE MEDICINE

Poliklinika Sara sada i u Osijeku

Najčitanije iz rubrike