Osijek
U UKOP-U OSMISLILI JEDINSTVENU PONUDU

U domu ožalošćene obitelji cjelokupnu pripremu za pogreb rješava mobilni ured
Objavljeno 25. svibnja, 2015.

Iako prvotno namijenjen isključivo kao pomoć starijim i nemoćnim osobama u najtužnijem trenutku, mobilni ured Ukopa od početka svibnja svim građanima u Osijeku i prigradskim naseljima nudi jedinstvenu uslugu - dolazak u kuću i rješavanje cjelokupne pripreme za pogreb.

- Znali smo da ima osoba kojima je teško doći do nas pa smo osmislili kako doći do njih ako to žele, odnosno na njihov zahtjev organizirati im prijevoz do našeg ureda ili do groblja. Usluga je potpuno besplatna za sve, a jedina razlika u dolasku u ured i posjetu kod kuće je ta što u uredu, primjerice, fizički mogu vidjeti opremu, a kod kuće je odabiru preko kataloga - pojasnio je Saša Ljubojević, direktor poduzeća Ukop.

Također, u funkciji je i nova web-stranica Ukopa, preglednija od dosadašnje, s mnoštvom detalja koji će svakako zanimati građane. Tako se ondje, primjerice, može dobiti izvadak iz grobnog očevidnika u slučaju ostavinskih rasprava, odnosno prilikom prodaje. Na moderniziranoj je web-stranici moguće također pregledati kalendar radova na grobljima.

- Početkom lipnja planiramo i web-shop, namijenjen ponajprije ljudima koji žive u inozemstvu. Bilo je upita i na zahtjev ćemo ga omogućiti - najavio je Ljubojević. M. Mihelić

Najčitanije iz rubrike