Regija
U ORAHOVICI OTVOREN URED HDSSB-A

Glavaš: Riješimo se desperadosa iz HDZ-a
Objavljeno 25. svibnja, 2015.

ORAHOVICA - U Orahovici je otvoren novouređeni ured HDSSB-a. Otvorenju su nazočili predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, predsjednik HDSSB-a Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Igor Češek saborski zastupnik Krešimir Bubalo te kao počasni gost utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš. Predsjednik HDSSB-a Orahovica Saša Milobara naglasio je:

- Otvaranje ureda u Orahovici stepenica je više k primarnom cilju, a to je preuzimanje vlasti u Orahovici. Jedan od temeljnih ciljeva nam je pojačati stranku mladim ljudima i zadržati ih u našoj Orahovici i Slavoniji.

Nazočnima se potom obratio Češek govoreći o stanju stranke na području županije te izdvojio kako će se stranka i dalje boriti za izgradnju brze ceste Vrbovec - Bjelovar - Virovitica koja bi, zaključio je Češek, bila žila kucavica i pokretač razvoja Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije. Predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin istaknuo je kako će otvorenje ureda podići rad stranke u Orahovici.

- Mi smo drugačija stranka od drugih iz razloga što imamo središte u Slavoniji i Baranji. Drugačiji smo i po tome što punih deset godina obnašamo vlast u Osječko-baranjskoj županiji koja je po indeksu razvijenosti na sredini ljestvice u Hrvatskoj. Naš cilj je da na sljedećim izborima osvojimo šest mandata u Saboru i siguran sam da ćemo to i ostvariti, a možda i više od toga. Provest ćemo i temelj našeg programa, a to je decentralizacija Hrvatske, želimo okrupniti hrvatske županije i ojačati ih na taj način – rekao je Vulin. Na kraju se nazočnima obratio i utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš.

- Otvorenje ureda simbolično znači početak jednog organiziranijeg, aktivnijeg i kvalitetnijeg rada HDSSB-a, ne samo na području grada Orahovice, nego i cijele Virovitičko-podravske županije. Ovaj ured mora biti mjesto da imate kvalitetne pozicije za organizirani politički rad koji će u najskorije vrijeme uroditi plodom. Mi ćemo biti brana HDZ-u i SDP-u na području Slavonije i Baranje te Podravine za preuzimanje vlasti bar na području naše regije. Moramo zajedno raditi da srušimo desperadose i kauboje iz HDZ-a, i osobu koju ovdje nazivaju Doc Holliday, s vlasti u Orahovici i Virovitičko-podravskoj županiji - rekao je između ostaloga Glavaš.V.Grgurić

UKRADENE ZASTAVE

Na press-konferenciji i otvaranju Ureda HDSSB-a oštro je osuđeno oskvrnuće zastava s ureda. “Prije desetak dana iz postolja na zidu ispred ureda ukradena je zastava HDSSB-a, a još prije tri tjedna isto je učinjeno i sa zastavom Republike Hrvatske. Slučaj je prijavljen policiji u Orahovici i kako su mi rekli iz orahovačke policijske postaje za počiniteljem se još uvijek traga. Žalosno je to što se dogodilo, ne znam uistinu kome smetaju zastave”, rekao je predsjednik HDSSB-a Orahovica Saša Milobara.

Najčitanije iz rubrike