Osijek
OSJEČKA UDRUGA BETLEHEM DJELUJE DVIJE GODINE

Kip Majke Božje za molitve onima koji žele imati djecu
Objavljeno 21. svibnja, 2015.

Osječka udruga za promicanje dostojanstva ljudskog života i zaštite nerođenog djeteta “Betlehem Osijek” u ponedjeljak je proslavila svoj drugi rođendan, a riječ je o najmlađoj podružnici ove inicijative za borbu protiv abortusa.

- U udruzi u Osijeku djeluje šest stalnih članova i stotine volontera, odnosno svatko tko osjeća potrebu da djeluje u smjeru ovog apostolata. Mi smo jako zadovoljni odzivom Osječana i najviše se snaga naše udruge iskazala kroz podršku inicijativi “40 dana za život” kada smo dežurali i molili se ispred zgrade osječke Ginekologije. Naša udruga je na razini Hrvatske samo u posljednjih godinu dana spasila oko 600 nerođenih života, točnije 600 beba koje su trebale biti abortirane ipak je rođeno - kaže Mirko Šafarić.

Ovom prigodom otac Marko Glogović udruzi je poklonio kip Majke Božje s Isusom u naručju i to dok ga doji. “Ovaj kip bit će postavljen u župnoj crkvi sv. Josipa Radnika i tu će se moći za svoju obitelj i djecu pomoliti svi Osječani, posebice možda oni koji žele, ali još ne mogu imati djece”, objasnio je Šafarić.(N.Z.E.)

ADRESE I BROJEVI ZA POMOĆ

Pomoć, savjet ili želje za volontiranjem u udruzi moguće je iskazati preko web-adresa http://www.facebook.com/betlehemosijek ili http://www.betlehem-osijek.hr ili na broj mobitela 099 5844 381, te

e-mail: udruga.betlehem @gmail.com

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike