TvObzor
RTL TV: NOVI TALK SHOW

Zabavno-glazbeni složenac Miroslava Škore
Objavljeno 8. svibnja, 2015.
U prvoj emisiji Miroslav Škoro će ugostiti glazbenu divu Josipu Lisac, glumca Gorana Navojca te osebujnog rokera Davora Gopca

Ove nedjelje, 10. svibnja, u eteru RTL-a svjetlo dana ugledat će pilot-emisija novog glazbeno-zabavnog talk showa Miroslava Škore. Svestrani glazbenik i voditelj je nakon angažmana u televizijskim projektima odlučio nastaviti plovidbu eterom, ovaj put u emisiji “Škoro“.

“Ova emisija zapravo je jedan zabavno-glazbeni složenac. Za dobar složenac potreban vam je jedan uspješan hrvatski glumac srednje generacije, zatim dvije pjevačke legende suprotnog spola, jedan dobar i vrijedan suradnik, šestorica prosječnih glazbenika, čelična šipka i mnogo jaja. Sve se to stavi u zdjelu, umuti, začini po želji i servira vruće, najbolje odmah”, objasnio je koncept svog novog showa Miroslav Škoro.

“Trenutno se tražim i nadam se da je ovo prvi korak k tome da postanem uspješan. Svi moji gosti koje ćete imati prilike vidjeti u nedjelju imaju vrlo izraženu individualnost, a iako su navikli na to da su ljudi spremni na sve ne bi li postali uspješni, nakon emisije su ostali zabezeknuti. Osobito gospođa Lisac”, dodaje.

Ova zabavna mješavina talk showa i glazbene emisije u pilot-epizodi će, uz glazbenu divu Josipu Lisac, ugostiti i slavnog hrvatskog glumca Gorana Navojca te osebujnog rokera Davora Gopca.

nedjelja, 10. svibnja, 22.10

Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike