TvObzor
RTL TV

Ines Čović-Pavišić nova voditeljica vijesti
Objavljeno 27. veljače, 2015.
Imala sam veliku tremu, ovo je prvi put da sam se našla ispred kamere. Bilo je čudno pripremati vijesti iz druge pozicije

Vijesti RTL-a od 23. veljače imaju novo pojačanje – voditeljskoj ekipi informativnog programa pridružila se diplomirana novinarka i producentica Ines Čović-Pavišić. Ines je na RTL-u počela raditi prije deset godina i to na poziciji novinara istraživača, zatim kao novinarka te producent informativnog programa RTL-a.

“Imala sam veliku tremu, ovo je prvi put da sam se našla ispred kamere. Bilo je čudno pripremati vijesti iz druge pozicije. Sad razumijem sve kolege koji rade javljanja uživo ili vode neku emisiju“, kazala je Ines koja je “vatreno krštenje” u eteru RTL-a odradila bez pogreške. “Puno su mi pomogle kolege. Savjetovali su me da budem svoja, čvrsta i odlučna kakva jesam. Ispratili su me u studio riječima: Možeš ti to, bit će sve odlično!”.

Podrške od kolega i urednika joj nije nedostajalo u svih deset godina rada na televiziji, a večerašnji pljesak i čestitke na odlično odrađenom poslu su joj izmamile suze na oči.

“Nakon Vijesti su me dočekali ispred studija u špaliru. Rasplakali su me”, kaže sa smiješkom. “Sretna sam što mi je pružena prilika da se okušam u još nečem novom i da potvrdim i sebi i kolegama da mogu i znam. A mobitel mi je pun poruka, propuštenih poziva i e-mailova, čestitke stižu sa svih strana, suprug je ponosan, a i šefovi su zadovoljni. Jedino je moja četverogodišnja kćerkica Ema nakon deset minuta gledanja mame na ekranu pitala: Kada će završiti? Politika je još ne interesira”.

Kolege se slažu – odradila je odličan posao i stvorena je za eter, a najveći kritičari će biti gledatelji. RTL Vijesti imaju novu zvijezdu - Ines Čović-Pavišić!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike