TvObzor
PRIVLAČICA 2015

Izbor najljepše Slavonke 2015.
Objavljeno 30. siječnja, 2015.
l Za dobro raspoloženje posjetitelja pobrinut će se Zvonko Bogdan, Novosadski tamburaši i TS Dike

I ove godine Vinkovci su domaćin svoje tradicionalne priredbe u ovo doba godine - Zimskih šokačkih divana, odnosno 35. Večeri Privlačice, čija je središnja priredba izbor najljepše Slavonke u narodnoj nošnji za 2015. godinu. Program će se, dakako u organizaciji “Privlačice”, održati u subotu, 14. veljače, u svečanoj dvorani “Barun Trenk” (Boso), a početak je u 20 sati.

Na tradicionalnom izboru najljepše Slavonke i ove godine sudjelovat će dvanaest ljepotica, a sve su, podsjetimo, i ovaj put na velikom zidnom kalendaru “Privlačice” za 2015. godinu (kalendar bilježi svoje 20. godište). Snimio ih je naš kolega Gordan Panić, fotoreporter “Glasa Slavonije”.

Ovogodišnje finalistice vinkovačkog izbora su - Ana Panić (Vranovci), Martina Cegdeli (Županja), Lucija Božić (Rokovci-Andrijaševci), Ines Kovačić (Otok), Valentina Jukić (Vinkovci), Marina Marinić (Gundinci), Mihaela Ivanika (Opatovac), Ivana Popko (Selna), Ingrid Lenić (Bošnjaci), Jelena Musić (Vukovar), Dajana Marić (Vrbanja) i Matea Damičević (Slavonski Brod).

Tijekom večeri - a bogat program uz zabavu, svirku, ples i slavonske delicije zasigurno će potrajati do ranih jutarnjih sati - za dobru zabavu posjetitelja pobrinut će se Zvonko Bogan, Novosadski tamburaši i Tamburaški sastav Dike. Bit će i zabavnih igara za publiku, a izabrat će se i najbolji gastrostol.

Piše: Nikola KUČAR
“GLAS” NAGRAĐUJE MISS FOTOGENIČNOSTI

“Glas Slavonije” i ove će godine nagraditi Miss fotogeničnosti. Ta ljepotica, koju će izabrati akreditirani fotoreporteri i TV snimatelji, dobit će, kao nagradu, naslovnicu (uz razgovor) TV Obzora te pretplatu na “Glas Slavonije”. Dakako, i “Glasov” poklon-paket, koji će biti uručen i svim ostalim sudionicama izbora.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike