Regija

Rotary klub Vinkovci 1937 uručio stipendije za tri uspješne studentice
Objavljeno 21. prosinca, 2014.

VINKOVCI- Rotary klub Vinkovci 1937 priredio je tradicionalni Božićni domjenak, na kojem je sve nazočne pozdravio Bosiljko Stanić, predsjednik Rotary klub Vinkovci 1937, a svečanost su uveličali: Dražen Kozak, pomoćnik guvernera Totary kluba Distrikta 1913 Hrvatska, Ivan Đurkić, predsjednik Rotary kluba Osijek.

Bosiljko Stanić rekao je kakao članovi Rotary klub u svijetu uz druženje podržavaju i služenje članova klubu, lokalnoj i široj zajednici promičući pozitivne vrijednosti i dostignuća u skladu s vlastitim mogućnostima čime svi zajedno doprinose boljitku prostora u kojemu djeluju, a tako i čitave Hrvatske. U protekloj godini povećan je broj članova Rotary klub Vinkovci 1937  i materijalno i financijski je stabiliziran, održano je više zanimljivih druženja, a u sklopu Vinkovačkih jeseni organizirali su gospodarski forum na temu korištenja obnovljivih izvora energije iz poljoprivredne i šumske biomase.

Nakon govora gostiju Zlatko Cvrković, voditelj Zaklade "Korak" uručio je potvrde o dodjeli stipendija za tri uspješne studentice iz Vukovarsko-srijemske županije: Kristini Nikolić i Tamari Bjanko Vranješević iz Vinkovaca i Martini Vladisavljević iz Soljana. U kulturno-umjetničkom programu nastupili su Ivica Belamarić, gitara i Josip Paulić, tenor.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

Najčitanije iz rubrike