Sport
NIKO KOVAČ O NEREDIMA

Sramim se, Hrvati nisu ovakav narod
Objavljeno 16. studenog, 2014.

Vezani članci

REMI NA SAN SIRU U SJENI DIVLJANJA NA TRIBINAMA

Huligani prekinuli hrvatsku dominaciju na terenu

DOMAGOJ VIDA PORUČIO

Nemojte više dolaziti na utakmice

Hrvatski izbornik Niko Kovač na žalost nije mogao samo komentirati ono što se događalo na terenu nego i na tribinama. Neredi i bakljada bacili su mrlju. Kovač je naravno osudio događaje:

Ovo nije prvi put, nije slučajnost. Nadam se da će ljudi koji su odgovorni naći rješenje. Gubimo ugled u svijetu, Hrvati nisu ovakav narod. Ja sam se ispričao Talijanima nakon utakmice i opet ću,. Ako netko želi prosvjedovati može to raditi van stadiona. Ovdje ima žena i djece. Sram me i stid i još jednom se ispričavam, rekao je Kovač vruć nakon utakmice. .

Što se tiče utakmice Kovač žali što Hrvatska nije osvojila tri boda.

- Diktirali smo tempo, držali smo se odlično sat vremena, ali nakon prekida smo se izgubili. Stvarno sam zadovoljan, smatram da smo zaslužili pobjedu više od Italije. Šteta što nismo pobijedili, ali svaka čast mojim igračima koji su bili savršeni. Znali smo da će Talijani biti čvrsti i i gusti, ali nismo očekivali toliko povlačenje. Napravili smo sve što smo dogovorili. Imali smo na kraju prekrasnu šansu Olića koja je skinuta s linije te zicer Perišića. Nažalost, nije ušlo.

Talijanski izbornik Antonio Conte smatra kako je bod najrealniji:

- U ovoj utakmici mogli su slaviti i jedna i druga momčad. BIla je ovo izjednačena utakmica. Odlična igra Hrvatske za mene nije iznenađenje. Što se tiče moje reprezentacije trudim se stvoriti drukčiju Italiju i vjerujem da ću u tome uspjeti.

Možda ste propustili...

PROLONGIRANA ODLUKA O POBJEDNIKU I PREMIJERLIGAŠU

Brokeri uzvratili istom mjerom, u utorak majstorica na Kozali

SPLITSKI KLUB IMA NOVOG PREDSJEDNIKA

Iz Presoflex gradnje iz Požege na čelo Hajduka

Najčitanije iz rubrike