Osijek
AKCIJA HUMANITARNE UDRUGE “RIJEKA LJUBAVI” I TVRTKE “C&A”

Podijeljena odjeća i obuća vrijedna 15.000 kuna
Objavljeno 8. studenog, 2014.

Vezani članci

VELIK BROJ OSJEČANA GLADUJE, A NEMA PRAVO NA SOCIJALNU POMOĆ

Samo u “Rijeku ljubavi” svakodnevno dolazi oko 2600 gladnih sugrađana

Ne samo da su željni hrane, već brojnim socijalno ugroženim građanima nedostaje odjeća i obuća. Pokazala je to jučerašnja akcija humanitarne udruge “Rijeka ljubavi”, koja je u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Osijeka ponudila građanima novu kolekciju odjeće i obuće iz otpisa tvrtke “C&A”, i to u vrijednosti od oko 15.000 kuna. To je druga donacija iste tvrtke, a predsjednica Udruge Štefica Čučak nije krila zadovoljstvo što je još jednom uspjela izmamiti financijski iscrpljenim građanima osmijeh na lice.

- Sretna sam jer smo uspjeli odjenuti naše građane u odjeću svjetski poznate modne marke. Osim za odrasle, ovdje je i odjeća i obuća za djecu, ali i razni nakit, pojasovi..., jednom riječju, za svakog ponešto - izjavila je Čučak, na čiju su se akciju jučer odazvali brojni korisnici pomoći, koju ta udruga, u suradnji s donatorima, nesebično pruža.

No mogli bismo reći da sreća nikad ne dolazi sama. U ovom slučaju jučer je to bila i iznenadna donacija tvrtke Meggle pa su za stotinjak okupljenih korisnika pomoći osigurani i mliječni proizvodi. Čučak je zahvalila donatorima rekavši da su se tim hvalevrijednim donacijama još jednom pokazali i otvorili svoja velika srca. M. Mihelić

Možda ste propustili...

GALA SVEČANOŠĆU ZAVRŠILA 10. KREATIVNA RIZNICA

Svi smo mi revolucionari!

TRGOVINE KOJE RADE 28. TRAVNJA

Gdje kupovati ove nedjelje?

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

Najčitanije iz rubrike