Dome slatki dome
OD 15. DO 19. LISTOPADA U ZAGREBU

257 izlagača na sajmu Ambienta 2014.
Objavljeno 16. listopada, 2014.

Na Zagrebačkom velesajmu se od 15. do 19. listopada održava najveći Međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, Ambienta 2014. Na više od 32.000 m2 izložbenog prostora predstavit će se 257 izlagača. Očekuje se da će ovaj izuzetno značajan sajam posjetiti više od 25.000 posjetitelja.

Ambienta je već dugi niz godina najznačajniji sajam za sve proizvođače namještaja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije, a sve je značajniji i za poslovne subjekte iz Mađarske, Austrije, Poljske, Rumunije… Na sajmu se mogu saznati novosti iz svijeta uređenja interijera.

Ambienta se ove godine održava 41. put, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, Hrvatskih šuma, Hrvatske gospodarske komore - Udruženja drvoprerađivača, Hrvatskog klastera konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora i Hrvatskog drvnog klastera. Odvijat će se u tri segmenta: industrija, dizajn i outlet. Sajam je sve važniji i za razvoj kulture stanovanja uopće, pa uz proizvođače namještaja, okuplja i izlagače proizvoda za uređenje interijera, proizvođače i trgovce repromaterijala, alata i strojeva za drvnu industriju. Ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskom gospodarskom komorom. (J.Kn.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike