Regija
UDRUGA PANONIJA POMAŽE POTREBITE

Donacija stradalima u
Gunji i Rajevom Selu
Objavljeno 1. listopada, 2014.

BOŠNJACI - Izaslanstvo Udruge branitelja proizvođača Panonija, predvođeno načelnikom Općine Bošnjaci Andrijom Juzbašićem, posjetilo je Gunju i Rajevo Selo i uručilo donacije stradalnicima. Predsjedniku KUD-a Graničar iz Gunje Ivan Leporiz predali su rješenje o donaciji u iznosu 7500 kuna, koju je osigurala Općina Maruševec na čelu s načelnikom Ivanom Šagijem, za obnovu narodnih nošnji uništenih u svibanjskim poplavama. U Rajevu Selu izaslanstvo je posjetilo obitelji Dugonjić i Dudević i uručili im po 2000 kuna prikupljenih na manifestacijama Dani Slavonije u Rijeci i Zagrebu.

- Manifestacije su ovaj put imale i humanitarni karakter. Većina izlagača donirala je po jedan svoj proizvod koji su prodavani na zasebnom štandu. Prikupljeno je 3000 kuna i mi smo dodali još tisuću. Skromno, ali od srca - kaže predsjednik Udruge Pavo Baotić.

Članovi Panonije odlučili su uključiti se i u humanitarnu akciju i s 1000 kuna pomoći obitelji Marinović iz Bošnjaka, čijeg teško bolesnog petogodišnjeg sina Gabrijela sljedeći mjesec čeka teška operacija u Njemačkoj.(M.L.O.)

Možda ste propustili...

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

NASTAVAK DRŽAVNOG LIDRANA - DOMAĆIN VINKOVAČKA GIMNAZIJA

Svoje umijeće u literarnom, dramskom i novinarskom radu pokazuju srednjoškolci

Najčitanije iz rubrike