Regija

Vatrogasno natjecanje "Kup Našica"
Objavljeno 23. rujna, 2014.

NAŠICE - Na vatrogasnom natjecanju Kup Grada Našica sudjelovalo je 48 vatrogasnih desetina djece od 6 do 12 godina i mladeži od 12 do 16 godina. Prvo mjesto u kategoriji djeca - ženska pripalo je DVD-u Đurđenovac, a u kategoriji djeca - muška DVD-u Našice. U kategoriji mladež - ženska prvo mjesto osvojile su članice DVD-a Požega, a u kategoriji mladež - muška pobjedu su ostvarili članovi DVD-a Žiškovec.

“Natjecanja za djecu i mladež vrlo su važna jer na taj način stvaramo bazu na kojoj zasnivamo naše operativne članove. Od malih nogu učimo ih prijateljstvu, zajedništvu i zajedničkom radu. Kako odrastaju, sve više ih učimo vatrogasnim vještinama. Na neki način obnavljamo naše članstvo”, kazao je predsjednik DVD-a Našice Zvonko Ljubljanović.

Ovo vatrogasno natjecanje održano je povodom obilježavanja oslobođenja vojarne u Našicama, a organizirao ga je DVD Našice. Zbog lošeg vremena koje je proteklih godina pratilo ovo natjecanje, umjesto u rujnu, sljedeće godine bit će u lipnju, za Dan grada i blagdan sv. Antuna Padovanskog.(S.F.)

Možda ste propustili...

AEROKLUB FENIX NA MOSON MODEL SHOWU

Igoru Ujakoviću zlato i posebna priznanja

"DAVOR ŠOPLOHER – (NE)ZABORAVLJENI HEROJ!"

45 kilometara u sjećanje na ratnog zapovjednika

Najčitanije iz rubrike