Regija
SAJAM GOSPODARSTVA I OBRTNIŠTVA

Posjetitelji zadovoljni
ponudom, izlagači prodajom
Objavljeno 21. rujna, 2014.

VINKOVCI - U sportskoj dvorani Teniskog kluba Vinkovci spušten je zastor na ovogodišnji 12. Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva, koji se održao u sklopu 49. Vinkovačkih jeseni. Na približno 2500 četvorih metara otvorenog i zatvorenog prostora svoje proizvode predstavilo je 90 izlagača s područja Vukovarsko-srijemske županije i drugih dijelova Hrvatske.

- U tri dana održavanja sajam je došlo pogledati mnoštvo posjetitelja. Možemo biti više nego zadovoljni jer smo imali veliki broj izlagača koji su sajam iskoristili za razmjenu iskustava. Izlagači su zadovoljni prodajom, tako da sad počinjemo slagati kockice za sljedeći sajam - istaknuo je Vedran Čuljak, pročelnik gradskog Odjela za gospodarstvo.

- Malo se osjeća pad prodaje, no ako nisi na sajmu, kao da te i nema. Zadovoljan sam ovogodišnjim sajmom, puno je posjetitelja došlo, pitalo, zanimalo se za naše suhomesnate proizvode. Hoće li tko što nakon sajma kupiti, vidjet ćemo. Svake smo godine na sajmu i dolazit ćemo i ubuduće - rekao je Samson Andabaka iz OPG-a Andabaka Otok.

Atrakcija ovogodišnjeg sajma je, osim električnog tramvaja u vlasništvu Vrbanusa iz Siska, svakako bio mali robot tvrtke D.M.T. Softver iz Vinkovaca, kojim je upravljao Danijel Pobi, direktor tvrtke smještene u Tehnološkom parku Vinkovci.

- Uspjeli smo ga sklopiti za sajam, na oduševljenje svih posjetitelja. Posebno je bilo zanimljivo gledati kad robot krene među ljude - rekao je Danijel.

Posjetitelji su zadovoljni ponudom sajma, na kojem se puno toga moglo kupiti po povoljnim cijenama. M. Kokaj

Uručena i priznanja

Nagradu za najljepše uređen štand dobio je PIK Vinkovci (Agrokor), za promociju priznanje je otišlo u Vrbanus iz Siska, koji je dopremio električni tramvaj. Priznanje za poseban doprinos dobio je Vinkovački vodovod i kanalizacija d. o. o., za novog izlagača Maršić, a za dugogodišnju suradnju priznanje je dobilo Udruženje obrtnika Grada Vinkovaca.

Najčitanije iz rubrike