TvObzor
GLAZBU ZA TV SERIJU POTPISUJE TONČI HULJIĆ

“Kud puklo da puklo”: Jelena Rozga pjeva naslovnu skladbu
Objavljeno 19. rujna, 2014.
“Odoh ja i nećeš za me više čut, nemoj biti zabrinut, ide mi se, a i ne ide, tu nema ravnoteže jer nas puno stvari veže. Zato mi je teže...”

Počela je borba za milijun eura... Počelo je ovih dana, naime, prikazivanje nove domaće dramske serije na Novoj TV “Kud puklo da puklo”, koju su mnogi gledatelji s nestrpljenjem iščekivali. Serija (ima 160 epizoda!) će se prikazivati od ponedjeljka do petka u udarnom večernjem terminu, a gledatelji će imati priliku upoznati se sa živopisnim likovima poput Katarine, Kreše, Damira, Tomislava, Mile, Stipe, Ljube i mnogih drugih.

Emitiranje serije počelo je u ponedjeljak, 15. rujna, a tada su gledatelji prvi put mogli čuti i zanimljivu naslovnu pjesmu ove jedinstvene dramske serije s elementima humora. Pjesmu izvodi popularna pjevačica Jelena Rozga, a kompletnu glazbu za novu seriju Nove TV potpisuje Tonči Huljić; on je, dakako, i autor uvodne, najavne pjesme.

“Odoh ja i nećeš za me više čut, nemoj biti zabrinut, ide mi se, a i ne ide, tu nema ravnoteže jer nas puno stvari veže. Zato mi je teže...”. To je samo dio teksta pjesme koja će nas svake večeri uvoditi u uzbudljiv svijet, ličko selo Oštrovac, koje okuplja živopisne likove te opisuje njihovu borbu za milijun kuna i pravu bitku za preživljavanjem.

- Radili smo pjesmu atipičnu od svega što sam dosad radila. A pomalo mi je smiješno zapravo bilo to što smo radili pjesmu preko Skypea - Tončiju je izišao novi album te je bio stalno na putu, a ja sam, evo, imala jako radno ljeto - rekla je Jelena Rozga.

“Puno očekujem od ove serije. Ona je u tradiciji onih serija za koje svi govorimo da su - legendarne”, naglasio je skladatelj Tonči Huljić.

S nestrpljenjem su i brojni glumci čekali prvu epizodu “Kud puklo da puklo”, a jedan od glavnih protagonista, glumac Momčilo Otašević (igra Damira) otkrio je i rekaciju njegove djevojke.

- Pa i ona više jedva čeka da vidi, jer o svemu puno pričamo kad dođem sa snimanja. Čujemo se, pita me što sam snimao. Pričamo o tome, razgovaramo o scenama, o situacijama, baš o svemu, pa i ona onda čeka početak emitiranja kao i ja - kaže Otašević.

Foto: NOVA TV
BORBA ZA MILIJUN EURA

Selo je na rubu egzistencije, a lokalno stanovništvo, vođeno ambicioznim čelnikom Milom, dobit će priliku spasiti selo neočekivanom i iznenadnom prilikom za nasljedstvom. No, zajedno s novčanim prilikama, dolazi i neočekivana konkurencija - troje mladih, urbanih “predatora”, koji novac, jasno, žele za sebe.

Autori serije su Vlado Bulić i Mirna Miličić, kreativni producent Goran Rukavina, a pod redateljskim palicama Kristijana Milića, Ivana Pavličića, Stanislava Tomića i Roberta Orhela nastala je dnevna domaća serija kakvu još, kažu, nismo imali priliku gledati.

Možda ste propustili...

OČEKUJE NAS DEVETA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Ove nedjelje stiže gost iznenađenja

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

U KINIMA ZAIGRAO KRIMINALISTIČKI TRILER “UBOJITA SJEĆANJA”

Russell Crowe u misteriju potrage za ubojicom

Najčitanije iz rubrike