TvObzor
NOVA TV: MLADE ZVIJEZDE SERIJE “CRNA RUŽA”

Tko su Maya i Ada?
Objavljeno 12. rujna, 2014.

Mlade glumačke zvijezde Ayca Aysin Turan i Ilayda Cevik glume u seriji “Crna ruža” na Novoj TV. U produkcijskoj kući “Avsar” vjeruju da će ove mlade glumice postati najtraženija imena u televizijskom svijetu. Aycu smo upoznali u ulozi Ade, a Ilaydi u ulozi njene sestre Maye. Te dvije mlade glumice dobile su odlične ocjene gledatelja i TV redatelja, a pozornost plijene svojom ljepotom i glumačkom izvedbom.

ILAYDA CEVIK je izjavila da je ovo njezino prvo iskustvo pred kamerama i dodala: “Još ne mogu vjerovati da sam dio ovako velikog projekta. Kad sam otišla na prvi razgovor vezano uz ulogu, mislila sam da je nemoguće da je dobijem. Poslije su me nazvali i rekli da ću glumiti blizanku, koja je jedan od glavnih likova u seriji. Mislila sam da se šale te sam do početka snimanja, dok mi redatelj Murat Saracoglu nije rekao da snimamo, ostala u tom uvjerenju. I dalje mislim da samo sanjam i strah me da bih se mogla probuditi.”

AYCU AYSIN TURAN turska je publika prije uloge u “Crnoj ruži” imala priliku gledati u seriji “Duboke vode” (“Derinsular”). Rekla je da je neopisiv osjećaj raditi s glumcima koje smatra svojim uzorima. “Kad sam prvi put pročitala scenarij serije 'Crna ruža', jako mi se svidio lik Ade te sam odlučila da po svaku cijenu moram dobiti tu ulogu. Zatvorila sam se u kuću i danima radila. Kad su me prozvali na audiciji, izašla sam pred producenta i redatelja. Tresla sam se od uzbuđenja. Nakon što sam završila, obojica su se pogledala i sa smiješkom utvrdila da su našla osobu koja će glumiti Adu.”

Najčitanije iz rubrike