TvObzor
MARINA FERNANDEZ, GLUMICA - ZVIJEZDA SAPUNICA I PJEVAČICA

Marina Fernandez publiku
i eter osvojila prvim singlom
Objavljeno 12. rujna, 2014.
Na šibenskom Festivalu publiku je oduševila pjesmom “Voljet ću te ponovo sutra”, za koju je dobila i priznanje kao najbolji debitant

Poznata splitska glumica i pjevačica Marina Fernandez, zvijezda domaćih sapunica (sjećamo je se iz “Ruže vjetrova” na RTL-u), na ovogodišnjoj “Dalmatinskoj šansoni” u Šibeniku osvojila je publiku pjesmom “Voljet ću te ponovo sutra”. Zanimljivo je da je to ujedno i prva pjesma koja Marinu predstavlja i kao glazbenicu, a to je prepoznato i u Šibeniku gdje je dobila priznanje kao najbolji debitant te osvojila nagradu.

Iznimno talentirala kao glumica, prve pohvale stižu i u glazbenom svijetu. Kao ljubiteljica džeza, u pjesmi “Voljet ću te ponovo sutra” donosi laganu i simpatičnu skladbu bossa nova prizvuka. Uz Marinu Fernandez, tekst potpisuje Branimir Kopitović, koji je na glazbi surađivao zajedno s Domagojem Kliškinićem.

- Pjesma se, prema mom mišljenju, ne može etiketirati kao muzika jednog zasebnog žanra, ali se u njoj mogu osjetiti elementi pojedinih - tipa bossa nova, pa čak i malo džez. Nastala je u ozračju ležerne i simpatične suradnje koje se prožima cijelom energijom pjesme - rekla je Marina.

Posljednjih nekoliko godina glumica i pjevačica boravi u Portugalu, gdje uspješne rezultate postiže, osim u glumi, i na glazbenoj sceni.

- Obično nastupam uz klavir, a nekad u pratnji bude i kontrabasist. Kako nas ljudi tamo već znaju, nije teško dogovoriti koncerte. Tamo je jaka džez-scena, a i normalno je da u svakom većem ugostiteljskom objektu ili džez-klubu svira neki bend - dodala je Marina.

Osim što je predstavila novu pjesmu, za nju je snimljen i zanimljiv videospot.

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

PREMIJERA NOVE HTV-OVE IGRANE LUTKARSKE SERIJE ZA DJECU

Pepe, Bubi i Lu kod dr. Zdravke

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike