TvObzor
PLESNO-PJEVAČKI SHOW STIŽE NA NOVU TV

Show "Tvoje lice zvuči poznato"
oduševio gledatelje diljem svijeta
Objavljeno 5. rujna, 2014.
Show je humanitarnog karaktera, a emitira se u čak pedeset zemalja svijeta * Natjecatelji se predstavljaju kao pjevači i plesači istovremeno, ali i imitatori i zabavljači

Iz kreativne radionice “Endemola”, jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća na svijetu, uskoro na Novu TV stiže show koji je diljem svijeta oduševio gledatelje - “Tvoje lice zvuči poznato” (“Your Face Sounds Familiar”). U zabavnoglazbenom spektaklu poznata lica iz javnog života imaju priliku utjeloviti glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno - reinterpretirati neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa.

Plesno-pjevački show “Tvoje lice zvuči poznato” emitira se u čak pedeset zemalja, na pet različitih kontinenata i svagdje je izazvao oduševljenje publike, ali i kandidata te postigao izvrsne rezultate gledanosti. Ovaj show jedan je od najzabavnijih formata na svijetu, a natjecatelji imaju mogućnost publici se prikazati u nekom novom svjetlu – kao pjevači i plesači istovremeno, ali i imitatori i zabavljači. Poznata lica poput Marija Petrekovića, Vande Winter, Renate Končić Minee, Ronalda Brausa, Andree Andrassy, Giuliana Đanića, Jasne Palić-Picukarić i Davida Vurdelja aka Baby Dooksa od sada ćemo imati priliku vidjeti u novom svjetlu i u novim ulogama.

Svi natjecatelji u showu sudjeluju do samog finala. No, naravno, samo je jedan pobjednik, koji će svojim trudom i kreativnošću donijeti “pobjedu” nekom kome je ona zaista potrebna, jer show je - humanitarnog karaktera.

Osam natjecatelja će tijekom dvanaest emisija svladati različite izazove, odnosno pjesme, a svaka se od njih izvodi uživo. Pjesme će se nasumično odabirati u svakoj epizodi. Kandidatima će na raspolaganju biti vrhunski produkcijski tim profesionalaca: vokalni treneri, koreografi, vrhunski majstori šminke i maske, kostimografi te tim za specijalne efekte.

Nastupe ocjenjuje stručni žiri, čiju stalnu postavu čine Sandra Bagarić, Goran Navojec i Tomo In Der Muhlen, a četvrto mjesto u žiriju rezervirano je za gostujućeg člana. Ocjene su takve da će najmanje uspješan nastup dobiti ocjenu 4, a najbolji 12.

Piše: Dražen BAĐUN
NATJECATELJI, ŽIRI, VODITELJI

NATJECATELJI: Mario Petreković, Vanda Winter, Renata Končić Minea, Ronald Braus, Andrea Andrassy, Giuliano Đanić, Jasna Palić-Picukarić, David Vurdelja aka Baby Dooks

ŽIRI: Sandra Bagarić, Goran Navojec, Tomo In Der Muhlen

VODITELJI: Igor Mešin i Rene Bitorajac

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike