Regija
DAN GRADA OBILJEŽAVAJU TRI DANA

U Slatini sport, čobanac, koncerti i natjecanje beba u puzanju
Objavljeno 29. kolovoza, 2014.

SLATINA – U sljedeća tri dana Slatina će brojim kulturnim, estradnim i sportskim manifestacijama obilježiti 1. rujna, Dan grada i 717. obljetnicu prvog spomena imena grada. Danas u 10 sati istovremeno počinje natjecanje djece i roditelja u spretnosti na rolama na Trgu sv. Josipa, šahovski turnir u vatrogasnom domu i rukometni turnir Super mini kup Slatina 2014., na parkiralištu na Trgu sv. Josipa. U parku restorana Stari hrastovi u 14 sati održava se bikersko druženje Moto-kluba Speed, u Parku 136. brigade u 16 sati Sajam rukotvorina KREUS, a u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina, također u 16 sati, na programu su revijalni rukometni susreti RK Slatina i RK Poreč. Na Trgu sv. Josipa u 20.30 sati započinje završnica Slatinskog ljeta s koncertom glazbene skupine Otkazani let i Antonije Šole, a od 22 sata koncert će održati poznati glazbeni sastav Opća opasnost.

Sutra se na lokaciji izletišta Bunarić od 9 sati održava utrka brdskog biciklizma u sklopu Slavonske brdsko-biciklističke lige, a u isto vrijeme u hrastiku u Kozicama počinje 6. otvoreno prvenstvo Slatine u kuhanju čobanca. U 9.30 sati na Trgu sv. Josipa održava se natjecanje hrvača, a na nogometnom stadionu Antuna Tone Butorca počinje nogometni turnir kategorije U-9. U Dječjem vrtiću Zeko u 10 sati počinje stolnoteniski turnir, a u župnoj crkvi sv. Josipa u 11 sati bit će služena svečana sveta misa. Završni susreti teniskog turnira Slatina Open 2014 počinju u 14 sati. U Parku 136. slatinske brigade od 16 sati održava se sajam Kako su radili naši stari, a u 17 sati na programu je glazbeno-scenski prikaz pod nazivom Šampanj, šampanj, u čast prvog hrvatskog pjenušca proizvedenog u Slatini. U 17 sati u Virovitici se održava turnir u kuglanju, a u 17.30 sati na slatinskom Trgu sv. Josipa je 6. natjecanje beba u puzanju. U 20 sati počinje tamburaška večer na kojoj će nastupiti KUD Dika i gosti, Najbolji hrvatski tamburaši, Sinovi atara i KUD Sveta Nedjelja. Svečana sjednica Gradskog vijeća zakazana je za ponedjeljak u 11 sati.

Najuže središte grada privremeno će biti zatvoreno za promet svih vozila i za parkiranje od danas u 6 sati do ponedjeljka, 1. rujna, u 13 sati. P. Žarković

Možda ste propustili...

GRAD NAŠICE POZIVA SVE ZAINTERESIRANE

Predložite program za Dan grada

PREVENTIVNI PROGRAM “DUGINE BOJE”

Prepoznati tuđe i vlastite osjećaje

UGODAN POSJET STUDENCU U LADIMIREVCIMA

Kada skoknu do svoje trgovine, ni kuću ne zaključavaju!

Najčitanije iz rubrike