Osijek
ŠTO DONOSI TREĆI DAN ZEMLJE BEZ GRANICA

Noćno putovanje iza duge, The Greenman i radionice
Objavljeno 27. kolovoza, 2014.

Trećega dana (srijeda, 27. kolovoza) u Zemlji bez granica i dalje su na rasporedu igraonice u Drvengradu (od 17 do 19 sati) te radionice prema utvrđenom rasporedu na www.zemljabezgranica.com i u dogovoru s voditeljima radionica. Ako pada kiša, radionice koje su na otvorenom koristit će alternativne lokacije ponuđene u rasporedu na web stranici, osim radionice Skulpture od pijeska i Kretanje bez granica koje se, ako je kiša, neće održati.

Također, igraonice za predškolce u Drvengradu, u slučaju kiše neće se održavati, ali će zato svoje aktivnosti nastaviti u četvrtak (28. kolovoza) i u petak (29. kolovoza), od 17 do 19 sati na istom mjestu.

U večernjem dijelu programa kod Picassa, s početkom u 21 sat, nastupit će Osječani Ana Popović (trombon) i Marko Žulj (harmonika) te izvesti program šansona iz poznatih filmova pod nazivom Noćno putovanje iza duge. Kroz neobični ekološki performans provest će nas zabavljač, klaun i glumac Adrian Schvarzstein iz Španjolske, u urnebesnom performansu The Greenman o zelenom čovjeku koji, opremljen zelenim rekvizitima, šeće po osječkim ulicama. U slučaju kiše večernji će se program održati u caffe baru Trica. (I.R.G.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike