TvObzor

Slavni & moda
Objavljeno 25. srpnja, 2014.
Marija  Šarapova
tenisačica

Neki ovu haljinu Marije Šarapove nazivaju hrabrom i otkvačenom, ali meni uopće tako ne izgleda. Vidjela sam lijepu Ruskinju u puno boljim izdanjima. Osim toga, ova haljinica Antonija Berardija je možda zgodan izbor za fancy večeru, ali jednostavno nije dovoljno posebna za ovako veliku tenisačku zvijezdu na jednom od najvažnijih sportskih događaja u godini. Čini se da joj je neki konzervativni stilist zabranio da nosi duboke dekoltee i seksi proreze, pa se odlučila za ovaj grozni crni oklop. Dobro, pokazala je svoje lijepe noge, ali zbog kroja i materijala ove haljine izgleda kao neki seksi gladijator. Možda da ga patentira kao seksi kostim za sljedeću Noć vještica?

Madonna
pjevačica

U crnoj čipki, zalizane kose, s crvenim ružem Madonna me podsjetila na neka dobra stara vremena kad je izgledala normalno, tamo negdje 1990-ih. No, ova je fotka snimljena nedavno u Londonu i njoj je 55 godina. Istina, dugo nije izgledala ovako pristojno i primjereno svojoj dobi, no ono zbog čega je ova fotka posebna je činjenica što je snimljena u jednoj od rijetkih prilika kad Madonna nije imala rukavice kojima skriva svoje žilave ruke već godinama. Umjesto toga stavila je srebrne narukvice i sat koji su pasali uz srebrni križić oko vrata. Naravno, morala je izgledati malo dramatično pa je stavila velike crne sunčane naočale, iako je bila noć. Sve u svemu, Madonna je izgledala primjereno. Konačno!

Helen Hunt
glumica

Ova fotka nema baš nekog smisla u ovoj rubrici jer je riječ o paparazzo fotki glumice Helen Hunt koja ide sa surfanja na Havajima, odjevena posve primjereno tom trenutku. Odlučila sam je uvrstiti samo kako biste vi prosječne čitateljice vidjele stvarnost holivudske zvijezde, koja, kad nisu upaljeni reflektori, izgleda baš kao svi mi. I to je to. Dodala bih kako je Helen napisala, režirala i odigrala glavnu ulogu u novom filmu o surfanju “Ride”, u kojemu glumi i Luke Wilson. Helen glumi urednicu njujorških novina koja krene za svojim sinom, koji odustane od studija u New Yorku kako bi postao surfer u Kaliforniji. Helen je inspiraciju očito crpila iz života jer je na ovom surfanju bila sa sinom i mužem.

Justin Bieber
pjevač

Kad sam vidjela ovu fotku Justina Biebera, prva pomisao mi je bila: “Vid' seljačine!” Nevjerojatno kako pojedine mlađahne američke pop i hip-hop zvijezde svojim stylingom podsjećaju na turbo folk zvijezde s Balkana, koje 100 posto nikad nisu vidjele i vjerojatno ne znaju da postoje. Ovaj balonja mi je čak bio simpa dok je bio dječarac i postao internet-senzacija. Nisam vidjela ništa loše u tome: svaka generacija tinejdžerica ima svoje pop-idole za vlažne snove. A ova generacija je imala pop-zvijezdu svojih godina, što je bilo nevjerojatno u moje doba. No, Justin je izrastao u budalu, pjesme su mu sranje, a on izgleda kao balkanski turbo folk producent sumnjivih pobuda prema svojim štićenicama.

Piše : Tanja KVORKA

Najčitanije iz rubrike