Dome slatki dome
KOZMETIKA U SLUŽBI UREĐENJA PROSTORA

Ruž za usne, lak za nokte kao zanimljivi detalji u domu
Objavljeno 17. srpnja, 2014.

Lak za nokte i ruž za usne tipičan su pribor za uljepšavanje žena, međutim, njihovo mjesto ne mora nužno uvijek biti vezano uz kupaonicu ili torbicu. Lesnina predstavlja Beauty liniju u službi uljepšavanja interijera!

Lakovi za nokte i ruževi za usne u ovoj kolekciji preobraženi su u porculanske vaze koje osvajaju prostor svojim dizajnom i namjenom. Kozmetički preparati narančaste, crvene i ružičaste nijanse pretvoreni su u dekorativne detalje koji privlače poglede i oplemenjuju prostor.

Ova Lesninina beauty priča spoj je jednostavnosti, estetike i funkcionalnosti. Simpatičnim, kreativnim novitetima iz svijeta kozmetike pridodane su i porculanske posude za nakit u pratećim bojama.

Maštoviti beauty predmeti u službi uređenja prostora pravi su primjer kako se make over doma može napraviti bez velikih financijskih izdataka, s nekoliko dekorativnih sitnica. Dnevni boravak ukrašen modernom vazom razigrat će prostor i dati mu drukčiji sjaj. Osvježite svoj životni prostor, potražite ideju u Lesnini! Jer u Lesnini se uvijek isplati!

Možda ste propustili...

DIZAJN: KOMFOR UZ MALE ZAHVATE

Pripremite se za ugodno opuštanje

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

TEST: EINHELL TE-SW 18/610 LI-SOLO

Za čiste staze i sve površine oko objekta

Najčitanije iz rubrike