TvObzor
RTL TV

Oproštaj od Aleša,
Mirona, Kifle i Jeremije
Objavljeno 20. lipnja, 2014.
Enis Bešlagić morao se boriti s čak 212 djevojaka! Bio je to golem problem za čast i produkciju, ali iznimno ugodna situacija za njega, uz smijeh je rekao redatelj Emir Jukić

Da nedjeljom navečer na RTL Televiziji bude puno smijeha, pobrinuli su se Nikola Kojo i Enis Bešlagić, koji su iz tjedna u tjedan gledatelje oduševljavali utjelovljenjem Aleša i Mirona, dva brata u krizi srednjih godina.

Humoristička serija “Kriza” i ove će nedjelje nasmijati poklonike dobrog humora, no ovaj put Aleš i Miron nasmijavat će gledatelje posljednji put s obzirom na to da će to biti završna, 24. epizoda serije “Kriza”.

Prva je sezona oduševila gledatelje; kako zbog kemije između jednih od trenutno najvećih balkanskih glumačkih imena te legendarnog bosanskog humora, tako i zbog nesretne krize srednjih godina s kojom se svaki muškarac, koliko god tvrdio suprotno, može poistovjetiti.

Jednako tako, i druga sezona, snimana u sarajevskom studiju na 1.500 četvornih metara, u produkciji kuće FIST, bila je prožeta odličnom atmosferom kako na setu, tako i na malim ekranima. U drugoj sezoni glumačku ekipu - uz Koju i Bešlagića te Aleksandra Seksana, Mirvada Kurića i Mariju Pikić - pojačala su i brojna bosanskohercegovačka glumačka imena poput Zane Marjanović, Snežane Alić, Emira Z. Kapetanovića, Vedrane Seksan i drugih.

- Enis Bešlagić morao se boriti s čak 212 djevojaka! Bio je to golemi problem za čast i produkciju, ali iznimno ugodna situacija za Enisa - uz smijeh je ispričao redatelj Emir Jukić.

“Uistinu se skupila jedna jako dobra ekipa; od glumaca, redatelja, pisca teksta... Bar ja to tako doživljavam. Ekipa je fantastična”, rekao je u jednom intervjuu Nikola Kojo.

Popularnija među urbanom publikom, “Kriza” će i u nedjelju, 22. lipnja, nasmijati gledatelje RTL Televizije, a kako će Aleš, Miron, Kifla i Jeremija završiti svoju avanturu srednjih godina - ne propustite pogledati od 23 sata na RTL Televiziji.

Piše: Dražen BAĐUN
NIŠTA BEZ KEMIJE PRED KAMERAMA

Fantastična ekipa bila je samo šlag na torti projekta za koji je scenarij napisao Feđa Isović, zaslužan za brojne hitove poput “Lud, zbunjen, normalan” i “Halimin put”. Njegove tekstove nazivaju malim remek-djelima, ali Feđa kaže da je za dobar televizijski humor, osim dosjetki na papiru, potrebna i kemija pred kamerama. Iako je Enisu i Koji ovo bio prvi zajednički projekt, brzo su se uhodali te postali prijatelji i izvan seta, a Enis je čak jednom prilikom priznao kako je suradnjom s Kojom ostvario svoje snove.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike