TvObzor
AVANTURE ČETVRTFINALISTA MASTERCHEFA

Luka Nižetić: Tako mi
pačjih prsa, drž´te mi fige!
Objavljeno 18. travnja, 2014.
Kutija iznenađenja naći će se još ispred Nikše Kušelja i Emilije Kokić

Nova emisija donosi nam kulinarske dogodovštine četvrtfinalista u “MasterChef” kuhinji. Ovog petka (18. travnja) Kutija iznenađenja naći će se ispred Nikše Kušelja, Luke Nižetića i Emilije Kokić.

- Četvrtfinale je za mene jako ozbiljna stvar. Moram se potruditi da budem dobar, bolji, najbolji - ususret izazovu izjavio je Luka.

“Već je četvrtfinale? Danas se osjećam jako dobro, i nadam se da ću tu energiju i entuzijazam uspjeti zadržati kad dobijem zadatke koji me očekuju danas”, najavila je Emilija.

“Dragi kandidati, dobro došli u najveći hrvatski kulinarski show! Sad kad ste prebrodili prve izazove, čini li vam se ovo teže nego kao kad ste gledali 'MasterChef' na televiziji?” upitao je kandidate Radovan, a Emilija će priznati da joj je teže. Andrej će se prisjetiti prve duple pobjednice u ovogodišnjoj sezoni showa, dok će se Dino prisjetiti Nikšinih dobrih tanjura, a Radovan Lukinih. “Nakon što ste nam se dokazali u osmini finala, vrijeme je da se dokažete u novim izazovima”, najavit će Dino.

U novoj epizodi Emilija otkriva da je čak sedam godina živjela na vegetarijanskoj prehrani i otkriti svoju averziju prema mesu koje nije “well done” pečeno. “Nisam baš ljubitelj mesa kad vidim da nije pečeno, tako da mi je to malo problem. To je još uvijek vegetarijanka u meni koja je živjela sedam godina i bila na pozornici kao takva”, objasnila je Emilija.

“Sirovo meso ili napola pečeno mi je onako... nisam još dobra s tim!” otkrit će. U Kutiji iznenađenja će se, između ostalih namirnica, naći i pačja prsa, a hoće li ih Emilija “zeznuti” ili će nastaviti graditi svoj imidž vrhunske kuharice kao što je dosad bio slučaj, saznat ćemo u novom izdanju showa.

Ispod Kutija iznenađenja nalaze se namirnice od kojih će kandidati trebati pripremiti jelo u ograničenom vremenskom roku, s tim da ne moraju iskoristiti sve namirnice. Njihov cilj bit će pripremiti ukusno, skladno i impresivno jelo. Komu će to poći za rukom, a komu će prisjesti namirnice iz Kutije saznat ćemo u emisiji na Novoj TV.

Foto: NOVA TV
Možda ste propustili...

OČEKUJE NAS DEVETA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Ove nedjelje stiže gost iznenađenja

PROVOKATIVNA PRIČA O KSENOFOBIJI I POVIJESNOM REVIZIONIZMU

U kina stigla drama Marka Šantića “Probudi me”

Najčitanije iz rubrike